Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
и човекот со име од 5 букви од која последната з... за 1-1

РОМА РОМА РОМА

Реално и објективно,не заслужија ништо повеќе од бод.

Гол од пенал? :pos: Мајсторе, дај нешто на тоа виолината.... нешто јужније и тужние.... :pos::pos::pos:

Гркот пенал напраил а? :D ДО-БАР.

Него, ќе земете ли некој денар после бодов? Или ќе чекате Бате да го поминете? :icon_lol:

РОМА РОМА РОМА

овој црннецот беше поише крив пошто му избега топката од ноги и отиде кај италијанецот и мораше гркот да прави фаул иначе гол можеше да биде

РОМА РОМА РОМА

Гркот пенал напраил а? :D ДО-БАР.

Него, ќе земете ли некој денар после бодов? Или ќе чекате Бате да го поминете? :icon_lol:

РОМА РОМА РОМА

Не си ја гледал, а ќењаш, Рудигер киксна, Манолас не може секаде да го има, Манолас со уште еден барем колку него јак подруга би изгледала одбраната.. Ја прифаќам сеир, ама барем да има основа за такво нешто,пушти хајлајтс, види како реагираше Рудигер и што можеше тука Манолас да направи, не збори само на празно, кога Манолас ќе киксне сам ќе го брукам тука пред сите :)

Violin1.jpg

Не си ја гледал, а ќењаш, Рудигер киксна, Манолас не може секаде да го има, Манолас со уште еден барем колку него јак подруга би изгледала одбраната.. Ја прифаќам сеир, ама барем да има основа за такво нешто,пушти хајлајтс, види како реагираше Рудигер и што можеше тука Манолас да направи, не збори само на празно, кога Манолас ќе киксне сам ќе го брукам тука пред сите :)
Сеа ќе ви го дадеме Ранокија за Итурбе и таман ќе сте. :D

Шта је пичке, шта сте се усрали??

Одиме утре, форца Торино, форца Џенова, forza neresheno :motorce:
Ајде ајде, пола готово... другата половина вечерва :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom