Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Без Муриљо и Миранда против нас, фино, фино.

Со големи шанси Кондогбиа и Гуарин да добијат уште еден жолит. Затоа најпаметно би било да ги седне на клупа и така се е изгубено...

Не надиграа поштено. По пеналот скроз им се урна концентрацијата.

Бтв Интер го мачкаат и живна малце темава инаку како на гробишта веше. Све мртви конкурентиве. :D

Сеа ќе го јадеме сеирот за сите пари.

П.С. Еве ја вистинската сила на Интер... 1-0 со Карпи, Аталанта, Курци, Палци... и еве дојде појак тим, за 20 минути го треснаа од земја.

:icon_mrgr:

Добро е вака една утакмица со појак тим да те тресне од земја.. Сега, во следниве 3 кола, пак ќе играме со екипи кои до "вчера" беа во втора лига, па полесно ќе е. :)

Прво играме со Сампдорија па со вас, Муриљо ќе биде фит ваљда, а Миранда веројатно нема да игра јер директен доби.
Остај шо ќе играте, дајте да се собериме негде в кафана да пиеме дури играт можи поинтересно ќе ние. Очобол ќе биди ако продолжат вака :D

Ќе го вртиме, памтете ми го зборот хаха. Манчини е мадафака!:motorce:

Добро е вака една утакмица со појак тим да те тресне од земја.. Сега, во следниве 3 кола, пак ќе играме со екипи кои до "вчера" беа во втора лига, па полесно ќе е. :)
Фиоретина 3та беше :kafence: :D

hqdefault.jpg

sport_focus_image25babcfa6ca788541fae4607e8be4e84.jpg

Што кур ви е крив Миранда бе? Што да напраи? Класичен професионален фаул, чист црвен.
Па на Милан штоперите какви аматерски црвени добија па никој ништо не спомна.
И форите за Видиќ поминаа лани, сега дајте нешто друго. Има доста материјал за ремет вие за Видиќ сте се фатиле.

Види го Дела Вале ми го пуштиле на Меаца да ми се тресе мајку да му ебам у пичка смрдлива.

Ве живна поразов на Интер момци?
Уште огномети фалат на темава...

Де бе па и вие ама сте се распишувале божем изгубил Интер, уште се игра може ќе примат уште 3-4 во второ :tvg:
Иде пеколот сеа за нив, Самдорија на гости, со Јуве дома, Палермо и Болоња на гости, па после пораз од нас на домашен терен :ojeaa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom