Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мan of The match шо ќе го изберат ваљда
Нема врска тоа бе, како може најдобриот играч на теренот да добие картон за фер плеј :D?

Може ќе даде два-три гола, но ќе се кара со судијата и ќе добие жолт или црвен картон или ќе ги провоцира противниците.

Погрешно си разбрал.

Нема врска тоа бе, како може најдобриот играч на теренот да добие картон за фер плеј :D?

Може ќе даде два-три гола, но ќе се кара со судијата и ќе добие жолт или црвен картон или ќе ги провоцира противниците.

Погрешно си разбрал.

да бе, така беше, ќе се даде на играчот кој ќе биде најпримерен на натпреварот. :D

Залениот картон нема да се покажува во текот на мечот туку на крајот на натпреварот ќе се впише кај играчот кој се истакнал со ферплеј. Таков картон ќе добие и играч кој ќе признае дека симулирал за пенал.
Прекинување на акција за да се помогне на повреден соиграч.
Кога ќе му помага на судијата ако направил некој превид . :D
Играчи кои даваат поддршка на соиграчи кога ќе утнат некоја шанса .

Посебно ќе се однесува на младите играчи.

Последно уредено:
Се враќам јас од пиволенд така малку порано денес и гледам банот од Serie A ми истекол благодарност до ilumious. И еве ветувам нема многу да пишувам тука, сепак ќе оставам простор и за другите.

Ве молам примете го моето скромно мислење за натпреварите од наредниот викенд, едното е дека во градското дерби Интер ќе забележи победа иако Адриано и Бака не се за потеценување.

А другото е:
donkey1.jpg

Со мала цензура поради малолетните фанови.

Даре ај признај дека не си проверил случајно дека ти го тргнале банот туку дека цело време си рефреширал..

Сигурно ептен му било тешко последниве 4 години, па вака да се радува на 2 порази на Јуве... :toe:

Даре ај признај дека не си проверил случајно дека ти го тргнале банот туку дека цело време си рефреширал..

ама и вие признајте, сликите ептен ги погодил и првата и втората :icon_lol:

До мене е или и некој друг не ја разбира втората слика :unsure:?

Ама озбилно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom