Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Солиден напад ќе има Рома со солиден среден ред, ако се погоди Џеко и Салах и те како ќе бидат во први 3 места, за 1во ќе бидиме, ама поинтересна сезона ќе биде од лани.

25 Милиони е трансферот. Тие 5 бонус ќе бидат платени само ако по некое чудо Милан освои скудето.
Nema teorija. Taka nikad nema bonus da zemat ne se glupi.

Sigurno se povrzani so broj na nastapi i vlez vo LS/LE.

Рома не се ујачала?
У одбраната се ослабени али ќе земат некој играч и за таму.
Ама за Салах и за Џеко да кажеш дека се слаби засилувања, плус тоа да навиваш за Јувентус е у најмала рака траги-комично.
Џеко ви беше главна мета до пред некое време. А и реално, исти им се квалитетите со Манџукич (и двајцата немаа нешо прејака сезона у Атлетико и Сити, ама пак, ветуваат минимум 15-20 гола у сезона) .
И да се праиме наудрени и да го занемариме евроголот што ви го даде Салах, скоро од свој шеснаесетник истрча како Усаин болт дечково. Тоа на лошо засилување изгледа, или ја сањам нешто?
Само да им се врати Стротман како што треба... да ја средат одбраната и ќе бидат доста подобри од лани.
Шчезни им е голман, солиден... не е нештo wow ама за Стекеленбург и Де Санктис е поим, да не се лажеме.

Крајот ќе каже дали ЛШ и ЛЕ се недостижни. Пред се зависи кои играчи ќе ги купат.
Ромањоли, секако покрај Кастан и Манолас ќе седеше повеќе на клупа, вака му е гарантирано местото.
Као демек за на клупа го земаат Тијаго Силва и ќе го враќаат Бенатија. Овие Дигње, Томас Херто и Бруно Перез нема да се којзнае какви засилувања. :pipi:

Da da steta 22 boda ni bega tretiot na pocetok od avgust.

Има надеж ... Ако Јуве ја освои ЛШ, на којашто ќе се посветат целосно (и онака ќе имаат обезбедено скудето во декември), а вие завршите четврти ќе влезите во квалификации за ЛШ ... Топ

Nema teorija. Taka nikad nema bonus da zemat ne se glupi.

Sigurno se povrzani so broj na nastapi i vlez vo LS/LE.
Il Giornale - Milan-Romagnoli, alla Roma 25 milioni di euro: bonus solo in caso di scudetto rossonero

Ил жорнале така пишува. Па и Галијани не е глуп. Вака и на двете страни им одговара. И 25 милиони како сума за играч што не планираа да го користат воопшто не е малце. А камо ли 30.

Рома последните две сезони е како Арсенал
1. Sign new players :vozbud: :drk: :cuc:
2. We're going to win the league
3. Garsia Out :mad:
4. Finish 2th :facepalm:

Има надеж ... Ако Јуве ја освои ЛШ, на којашто ќе се посветат целосно (и онака ќе имаат обезбедено скудето во декември), а вие завршите четврти ќе влезите во квалификации за ЛШ ... Топ
Неаме галје. И така рома во втор дел на сезона све нерешени ќе ги тера како што праат и секоја сезона.. Само што 2ро тешко сезонава така да ќе земат.

Арсенал не завршува втор ...
Арсенал завршува четврти,вие сте нешто боље завршувате бар втори :P
Шала настрана сезонава по мене Рома солидно се засили и може и те како да биде конкурент за скудетото.Средниот ред им е добар,во нападот го земаа Салах и Џеко (тип на напаѓач кој и им фалеше сезониве).Имаат и добар голман уште одбрана да земат некој еве Бруно Перез се шпекулира и ќе имаат спремен тим.Останува само Гарсија да ги уигра и да го состави тимот,а ако и сезонава со овие играчи паднат на полу сезона тогаш стварно треба да му дадат клоца на виолинистов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom