Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А реално прав заштитник и светец на градот Милано е фактички Интер. :cool:

084.png

Првично бил дизајниран за Република Џенова , го користеле крстоносците , а потоа преземен од Англија .
И во историја ли се разбираш? :boksix:
Каталонија не успеа да ја ослободиш, сеа во битката за Милано ли се вклучуваш? :kafence:

И во историја ли се разбираш? :boksix:
Каталонија не успеа да ја ослободиш, сеа во битката за Милано ли се вклучуваш? :kafence:

Едуцирам неписмени . :tvg:

Колку се засекиравте за грбот на Милано... одма викајте го Нимиц да го реши спорот, или барем нека изнајде разумен компромис

Прочитал на Википедија и ќе ме едуцирал он. :facepalm:
Што сум се избрукал ја? Да не не е тоа знамето на Милано?
:icon_lol:
љољз

Си зеде ексклузивно право на грбот , а појма немаш што е .:icon_lol:

:icon_lol:
љољз

Си зеде ексклузивно право на грбот , а појма немаш што е .:icon_lol:

Џонтра брат ај гат јур бек, али овде е у право дечкото :pos:

Иначе го молим режисерот на утакмицава уште еднаш фацата тужна на Монтела тренериштето :icon_lol:

Грбот на Милано е тоа, Интер имаа такви дресови во 2008ма година, резервна варијанта.
Не знам од кај право кај миланезите да си го присвојат како свое ама тоа е веќе друга тема на муабет.
Лани на дербито повеќето од навивачите на Интер носеа баш такви знаменца.

Искрено мислам дека Милан го имаше тој знак уште во сезоната 1998/1999 кога станаа Шампиони со Закерони како тренер :D:.не се сеќавам ништо од тогаш бидејќи бев мал ама имам дома дрес од Милан од таа сезона (таткоми го зел половно за кафе пари :D) па затоа знам

Искрено мислам дека Милан го имаше тој знак уште во сезоната 1998/1999 кога станаа Шампиони со Закерони како тренер :D:.не се сеќавам ништо од тогаш бидејќи бев мал ама имам дома дрес од Милан од таа сезона (таткоми го зел половно за кафе пари :D) па затоа знам

Знаев ја не си ти навивач на Интер со толку песимистички коментари за истите ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom