Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене Тони ме изненади со овој негов камбек, го мислев дека ќе се пензионира пред 2-3 сезони, а тој како сега да ја почнува кариерата.

11220120_916079391798060_5842919409723822279_n.png

4,2 гола во просек ова коло, почнаа местенките во последните кола :icon_mrgr:

Многу ќејф ќе ми беше да ги натртеа Баерн али ајде и вака не им е лошо. Го елиминираа актуелниот шампион.

Нека се спремаат сеа за финалето пошо домашново им е готово одамна.

Срцки сте фала ви <3

Али ќе си кажам ко шо сум кажал у 2010та дека нит можеф да ги глеам тогаш Интер нит сакав да освојат и исто ќе биде и сезонава.

Ќе честитам на успехот(баксузирам) али никако не сакам да освојат. Бем ти ја коефициент уефа шмуефа.

Али ќе си кажам ко шо сум кажал у 2010та дека нит можеф да ги глеам тогаш Интер нит сакав да освојат и исто ќе биде и сезонава.

Ќе честитам на успехот(баксузирам) али никако не сакам да освојат. Бем ти ја коефициент уефа шмуефа.
Не те обвинувам и јас се смеев многу 2005 :icon_lol:

Многу ќејф ќе ми беше да ги натртеа Баерн али ајде и вака не им е лошо. Го елиминираа актуелниот шампион.

Зошто баш Баерн ? :D[DOUBLEPOST=1431565528][/DOUBLEPOST]

Зошто баш Баерн ? :D

Се надевам дека оние неспособните Наполи ќе успеат да победат вечер за да гледаме две Шпански-Италјански финалиња во Европа..е тоа ќе биди класика :D..ама првин треба онај куроглајот Игуаин да почни да користи зицери а не да плачи како тоа екипите не му пуштале бодови све да му изнаебам..неспособен коњ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom