Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај Скиреа да не навлегуваме у сајнс фикшн,сеа кога ќе почнат да киксаат со рандом боси екипи ко лани,и ќе бидат 10+ бода зад нас,ќе зборат у јуни како утакмицата у 6-то коло го одлучила шампионатот.:ROFLMAO:

1.Gol di Muntari..
2.Campionato Falsato..
Тоа се тие реплики!!!:icon_lol:

Тоти е легенда и е прогласен за најдобар италијански фудбалер на сите времиња.Во 2006 која беше 10 у репрезентација ;).А ве молам без Дел Пиеро каков клуб сте беден покажавте со односот кон него и како му го набутивте у газ кога човекот најмногу сакаше да игра.Интер Милан Рома си ги почитуват легендите а вие сами си знаете.Беда од клуб е Јувентус.

Тоти е легенда и е прогласен за најдобар италијански фудбалер на сите времиња.Во 2006 која беше 10 у репрезентација ;).А ве молам без Дел Пиеро каков клуб сте беден покажавте со односот кон него и како му го набутивте у газ кога човекот најмногу сакаше да игра.Интер Милан Рома си ги почитуват легендите а вие сами си знаете.Беда од клуб е Јувентус.
Боље беда со 32 титули него Бог со една.:icon_mrgr:

Не, не, не... сакам одговор дали ќе важи тоа "Campionato Falsato" ако скудетото го освои Рома, или било кој друг тим освен Јувентус?

:rolleyes:

Не, не, не... сакам одговор дали ќе важи тоа "Campionato Falsato" ако скудетото го освои Рома, или било кој друг тим освен Јувентус?

Фала богу нема да важи, што прашуваш глупости:cool:

Кучињата си лаат, караванот си врви :pipi:[DOUBLEPOST=1412603186][/DOUBLEPOST]
Шо се филмате кој ве знае, демек не се знае шампионот оваа година кој е.

Ај, ај... ако освои Рома, ти прв ќе почнеш да јадеш гомца за Јувентус... ко да не те знаеме

Нека не врви толку караванот пошто на првата сериозна утакмица го испуши од Атлетико, а на втората мораше да биде буткан од роки за да дојде до победа која сите освен членовите на караванот ја оспорија

Кучињата си лаат, караванот си врви :pipi:[DOUBLEPOST=1412603186][/DOUBLEPOST]

Ај, ај... ако освои Рома, ти прв ќе почнеш да јадеш гомца за Јувентус... ко да не те знаеме

сигурен си? Најди ми ги мислењата од лани темата кога Јувентус официјално беше прогласен за шампион кај шо сум јадел гомна.

Нека не врви толку караванот пошто на првата сериозна утакмица го испуши од Атлетико, а на втората мораше да биде буткан од роки за да дојде до победа која сите освен членовите на караванот ја оспорија

Абе важно ве плеснавме... а сега дали ти тоа ќе го прифатиш или не, останува на тебе.

сигурен си? Најди ми ги мислењата од лани темата кога Јувентус официјално беше прогласен за шампион кај шо сум јадел гомна.

Ти беше баниран на предходната тема за Серија А, и мислам дека не ги фати оние резултати на кои губеше Јувентус за да можеше да се ситиш.... те одбанираа некако при крај за да се правиш Мајка Тереза

Нормално дека не. Шампионатот може да биде наместен само ако Јуве го освои. Сите други, како и да освојат не може да биде наместено.

Абе важно ве плеснавме... а сега дали ти тоа ќе го прифатиш или не, останува на тебе.

Ти беше баниран на предходната тема за Серија А, и мислам дека не ги фати оние резултати на кои губеше Јувентус за да можеше да се ситиш.... те одбанираа некако при крај за да се правиш Мајка Тереза

ме банираа во декември а бев одбаниран во средината на фебруари. Јувентус во тој период според статистиката во Серија А и ЛШ имал само еден пораз и тоа од Галатасарај :)

Така да, бујрум најди ми ги гомната коментари кои сум ги јадел на крај сезона коа освоивте или ете коа отпаднавте од ЛШ.

Who cares about Tavecchio?

6ps97uib.gif

Тим шо со години не е видел Европа, таа сезона стигна у ЛШ,шо веќе 15 години нема освооно титула у калчото,шо лани заврши 14 БОДОВИ зад ГОЛЕМИОТ ЈУВЕНТУС ,сака за 3 месеци да биде пред ГОЛЕМИОТ ДОМИНАНТЕН ЈУВЕНТУС. Епа не бива :D

Погледни го Јуве у европа 2 титули у ЛШ од која едната им е подарок од Ливерпул ради трагедијата.У послесните 10 години у ЛШ Рома Интер Милан сите се подобри од Јуве у европа.Ебига фактите зборат дека само у Италија сте силни со другарите не за џабе 3тата боја на дресовите вие е таа што вие.

ме банираа во декември а бев одбаниран во средината на фебруари. Јувентус во тој период според статистиката во Серија А и ЛШ имал само еден пораз и тоа од Галатасарај :)

Така да, бујрум најди ми ги гомната коментари кои сум ги јадел на крај сезона коа освоивте или ете коа отпаднавте од ЛШ.

OMG... што ќе ти барам мислења кога минатата година Јувентус имаше само два порази.
Едниот од Фиорентина со 4-2, и памтам сите паднавте тогаш во делириум
Додека вториот беше на гости кај Наполи во Март, ама тогаш Јуве имаше неколку бода предност пред Рома, така да не ви правеше многу разлика тој пораз.[DOUBLEPOST=1412604530][/DOUBLEPOST]
Погледни го Јуве у европа 2 титули у ЛШ од која едната им е подарок од Ливерпул ради трагедијата

Иди утепај се...:facepalm:

Секој навивач на Рома призна дека то не е пенал и утакмицаа заврши 3-0 а вие шо сте гомна од луѓе и не признавате тоа што го видел цел свет си е ваш ментален проблем.
Значи битно е како ќе заврши натпреварот,ако заврши 3-0 се заборава каков пенал ви имаат досудено :facepalm:

Еве и јас признавам дека имаше премногу судиски грешки и дека можеше Роки ни еден од тие пенали да не ги свири.Типот буквално го испушти мечот од раце се изгуби скроз со одлуките.Али кога веќе ги спомнувате спорните ситуации во корист на Јуве(пеналите),зошто не ги спомнете и другите спорни ситуации пред шеснаесетникот на Рома кои беа многу повеќе за пенал.
_2e1829fc38a9970020808d2a83e43765.gif

страшен голмански рефлекс има црнчево во одбрана,може и голман да го стави Гарсија :icon_lol:

150da48bc79f934ab404b385dcd9b9ed.gif

Маркизио беше сам пред голманот и ќе беше во чист прилика за гол,да не беше бутнат од Манолас

Ментален проблем е што и поред сите вчерашни судиски грешки,вашиот капитен наместо да го критикува Роки и неговото судење реши да го напаѓа Јуве и да се заканува со објавување на некакви теории на заговор,откако ќе се пензионирал.
Лицемерно е што нигде го немаше да плаче кога вакви идентични пенали беа свирени и во полза на Рома(без разлика на резултатот).Истото важи и за Гарсија, кој ја забораил виолината,кога на Жервињо му судеа пенал надвор од 16 метри.

Сеа видов што постови се изнапишал откако си ме цитирал и не треба ни да ти одговарам,али јебига више го напишав постов :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom