Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Педерче е ..само да не ни донесе сендвичи не дојде последниов пат....
Луѓе што стаават женска пред другари ти се највечи педери.

Mazzarri tells Inter: "You have to learn from Juventus and Roma" :D

Сега кој од кого треба да учи, Интер од Рома и Јуве или Мацари од нивните тренери?:icon_lol:

Тоа ти се вика ем шуто ем боде:P

Mazzarri tells Inter: "You have to learn from Juventus and Roma" :D

Сега кој од кого треба да учи, Интер од Рома и Јуве или Мацари од нивните тренери?:icon_lol:

Тоа ти се вика ем шуто ем боде:P
Остај ти тоа, земи подготви се вечер да навиваш посилно :icon_mrgr:

Остај ти тоа, земи подготви се вечер да навиваш посилно :icon_mrgr:

Абе јас сум фер човек, иако Миланските клубови не играат ЛШ, јас сум тука секогаш да им посветам внимание, да не им биде досадно:icon_lol:

иако три сезони никој не ми правеше друштво во вторник-среда кога објавував некои бош изјави и статистики:(:D

Абе јас сум фер човек, иако Миланските клубови не играат ЛШ, јас сум тука секогаш да им посветам внимание, да не им биде досадно:icon_lol:

иако три сезони никој не ми правеше друштво во вторник-среда кога објавував некои бош изјави и статистики:(:D
vecer i ja ke bidam zaa roma

Абе сите сме за Рома,али мора малце гомна да се изеде за да фати мајата.:D

Hala Manchester Visca City GO GO GO Шеикс!!!
Јас не сум :icon_lol:[DOUBLEPOST=1412101300][/DOUBLEPOST]
10698676_788235014548050_8246087635384839395_n.jpg

Рома отвори со добар резултат во Европа, се надевам и останатите калчо екипи ќе го следат овај пример и ќе имаат успешно второ коло како што беше случај со првото (y). Утревечер ние ќе гледаме да не ја оплескаме :D

Да го имам Руди Гарсија пред мене ќе му честитам за начинот на кој тимот што го води денеска одигра нагости против шампионот на Англија без 3-4 играчи од првиот тим.

Стварно не знам што се бунат интерашите.Еден од најдобрите и најеминентни тренери во Калчото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom