Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Даваме голови ко од шала ... Си игравме мајтап цела утакмица ..

Даваме голови ко од шала ... Си игравме мајтап цела утакмица ..

Не е баш мајтап да си игравме, поточно имавме и среќа денеска што тој им е третиот голман на Каљари. Добро шутираше Маркизио за голот, ама голманот можеше лесно да го одбрани. Исто и четвртиот оди на негова душа.

Значи какви мали луѓе се овие јувенташиве уместо у свој фан клуб тука си се фалат колку се добри и лакјови си трејдаат :icon_lol: ( има и исклучоци де Mondonico немој одма да ме цитираш :icon_lol:)

Значи какви мали луѓе се овие јувенташиве уместо у свој фан клуб тука си се фалат колку се добри и лакјови си трејдаат :icon_lol: ( има и исклучоци де Mondonico немој одма да ме цитираш :icon_lol:)

За инает ќе те цитирам :X3:

Не, сериозно жити се не те разбирам што зборуваш. Можно е да е поврзано со видеото на ДевиАнгел нешто ама сега не може да се гледа што е па не можам да сфатам за што зборуваш.

Него ти не си за Јувентус или сум те збунил со некого?

За инает ќе те цитирам :X3:

Не, сериозно жити се не те разбирам што зборуваш. Можно е да е поврзано со видеото на ДевиАнгел нешто ама сега не може да се гледа што е па не можам да сфатам за што зборуваш.

Него ти не си за Јувентус или сум те збунил со некого?

Зборев пред се за iscream man:icon_lol:, иначе не фала богу не сум за Јувентус не дај боже таква клетва да ме фати :icon_lol:

Јувентини, колку не чинеше Берарди...?

market_8588_1372716001.gif

Znaci i definitivno od slednata sezona Berardi ke go gledame so dresot na Juve!!!

Милан.

:pos:

2 гола од Сасуоло во 10 минути...

Диего Коста likes this...

:sneaky:

Edit: 3 гола во 30 минути...

:pos::pos::pos::pos:

Која циганска екипа, мајко мила...
Коплекс па тука а ? :D Ајакс не ти успеа сеа со Ат. Мадрид а? :D има и поцигански екипи...што испаднаа од 2купа во рок од една недела.... али ако Свонски јака екипа се :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom