Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан гол од "пенал", Јувентус еден од ''офсајд", и еден од "пенал"

Најдобри играчи на Милан : Де Марко, Банти, Рицоли
Најдобри играчи на Јуве: Роки, Таљавенто, Бергонци

http://forum.kajgana.com/threads/Јувентус-Милан-6-октомври-2013-20-45.70618/

Еве ја темата за недела. Не знам поради која причина не можев да ставам слики, ми велеше дека имам повеќе од 18000 карактери. Подобро изгледаше, ама форумот ме заеба (n)

Што си оставил олку празни места , уште се чудиш :icon_lol:

,Osmogodišnji dječak Hajrudin Kamenjaš iz BiH kojem su liječnici prognozirali još svega mjesec dana života zbog uznapredovale leukemije, imao je veliku želju upoznati Zlatana Ibrahimovića prije nego napusti ovaj svijet. Zlatan nije pronašao vremena za dječaka, ali je zato naš Miralem Pjanić proveo cijeli dan s Hajrudinom i tako barem na kratko, uljepšao njegove posljednje dane s nama... Bravo za Miralema, a za Hajrudina se nadamo da će ipak uspijeti pobjediti opaku bolest unatoč crnim prognozama."
1382016_10153277432675262_1498935182_n.jpg

Одличен ден за тимовите во ЕЛ, каде што Лацио од 3-1 успеа да израмни нагости кај Трабзонспор 3-3, а Фиорентина исто на гостински терен победи 1-2 кај Днипро. Стрелец на победничкиот гол Амброзини :icon_lol:

Абе ај се помирив со тоа што не играа Интер у вторник и среда, ама зошто ги немаше ни денес?:icon_lol:

Им наредил Морати да ги бришат пехарите од триплетата па многу време изгубиле, не стигнале .....знаеш ....

уствари не знаеш ...и ја глуп

:*

дваесетина играчи да неможат да избришат три трофеи... толку им чука :icon_lol:

Им наредил Морати да ги бришат пехарите од триплетата па многу време изгубиле, не стигнале .....знаеш ....

уствари не знаеш ...и ја глуп

:*

Aбе и Реал изгледа ги бришат пехарите од шеестрета па затоа ништо не прават во Европа во последно време:pos:

Aбе и Реал изгледа ги бришат пехарите од шеестрета па затоа ништо не прават во Европа во последно време:pos:

Ќути гордоста на Италија прави :))

Него офтопик: Замисли, воведат некое ново правило, да може судија од твоја лига да ти суди меч од ЛШ/ЛЕ ? а ? а ? а ?

Ќути гордоста на Италија прави :))

Него офтопик: Замисли, воведат некое ново правило, да може судија од твоја лига да ти суди меч од ЛШ/ЛЕ ? а ? а ? а ?

Ќе биде подобар џокер од Исла како и да е:)

Ќе биде подобар џокер од Исла како и да е:)

Ќути, бар мило ми е шо Марота не тролаше за 500к ;)) Мада, гарантирам дека да го земат сега во Јануари, ќе дроби.

пс:Boom Shaka Lakka отвори тема за дерби бе педерче :D

Ќути, бар мило ми е шо Марота не тролаше за 500к ;)) Мада, гарантирам дека да го земат сега во Јануари, ќе дроби.

пс:Boom Shaka Lakka отвори тема за дерби бе педерче :D

Па секогаш вакви играчи се снаоѓале во помали екипи. Ништо чудно Исла да се снајде во Интер:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom