Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е точно, во Милано Милан има повеќе навивачи.
Грешка си, не дека е нешто релевантно тоа, ама во Милано, Интер имаат повеќе навивачи, и по сезонските билети и посетеноста се гледа тоа, дури и по сезона ко онаа лани на Интер, исто и во Торино стриктно, Торино има повеќе навивачи од Јувентус колку и да звучи ова чудно.

Seirot sekako e neizbezen ama minatata sezona milan vo prvite 5 kola imaa mislam 2-3 poeni i zavrsija na 3 mesto taka da nisto cudno i ovaa sezona da bide slicno.

Во Милано има повеќе навивачи на Интер одколку на Милан.

Можно е, веројатно има по некој исклучок, ама главно е така :)

Страшно е ова како се трескаат од земја после 1 натпревар.... боље да тепале ПСВ и наредна година Серија б...е такви фанови се само за ПСЖ и сити да навиваат...

Симптоматично во целиов циркуз од вчера (Верона 2 Милан 1) е што ретко кој од Интерашите се мајтапеше за оваа брука.Тоа е најверојатно од страв дека можеби истото не чека нас денес со Џенова :D

Абе боси се овие Хелас. Не ги потценувам Милан, али овие Хелас послаби и од Пескара се. Лани барем Пескара играше убав фудбал со пасови ова она, а овие босиве само земи топка и нафрли напред кон Лука Тони

:LOL:

Па на почетокот така ми делуваа, вода во очи немаа, само фати топка нафрли накај Лука Тони и тоа им беше играта :ROFLMAO:
--- надополнето: 25 август 2013 во 11:32 ---

Па на почетокот така ми делуваа, вода во очи немаа, само фати топка нафрли накај Лука Тони и тоа им беше играта :ROFLMAO:
--- надополнето: 25 август 2013 во 11:34 ---

Најјак е жими се овој Крудели :ROFLMAO:

Ајде да се здружиме и да направиме петиција да ни ја вратат темата за Серија Б! Не е фер.

Ајде да се здружиме и да направиме петиција да ни ја вратат темата за Серија Б! Не е фер.
A da zemes familijata da si ja gleash?

Ebate toa kurtonot, pa use i za moderator se prijavil.. c c c c

Idi tamu navivaj za Psg, ne mi glumi tuka deka si za milan.
Dve cisti nemas u lejkata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom