Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.190
- Поени од реакции
- 3.525
Ич - пошто тимот не ми е конкурентен.
Па шо мрчиш тогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ич - пошто тимот не ми е конкурентен.
Грешка си, не дека е нешто релевантно тоа, ама во Милано, Интер имаат повеќе навивачи, и по сезонските билети и посетеноста се гледа тоа, дури и по сезона ко онаа лани на Интер, исто и во Торино стриктно, Торино има повеќе навивачи од Јувентус колку и да звучи ова чудно.Не е точно, во Милано Милан има повеќе навивачи.
иначе денска победија фаворитите ке се виде утре што како ке биде тоа е сеа
Seirot sekako e neizbezen ama minatata sezona milan vo prvite 5 kola imaa mislam 2-3 poeni i zavrsija na 3 mesto taka da nisto cudno i ovaa sezona da bide slicno.
Во Милано има повеќе навивачи на Интер одколку на Милан.
Абе боси се овие Хелас. Не ги потценувам Милан, али овие Хелас послаби и од Пескара се. Лани барем Пескара играше убав фудбал со пасови ова она, а овие босиве само земи топка и нафрли напред кон Лука Тони
A da zemes familijata da si ja gleash?Ајде да се здружиме и да направиме петиција да ни ја вратат темата за Серија Б! Не е фер.
Sigurno milo ti bese i koga Inzagi se penzionirase,ili pak koga Drogba digna trofej u LS?!Колку многу ми е мило за Лука Тони.