Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ве гледам за никаде, се расправате на кој му бил поголем, дали на Барзаљи или на Клод Макелеле.Туку дај да се уозбилиме малце и да покренеме петиција Серија А да се емитува на некој од нашиве Канали, језда ко Интераш боље да не ги гледам сезонава ама јебига мора да се гледа нешто :) Ако не превземеме нешто ке останеме со главите пред монитор цела сезона,а оние кој имаат сателитска да ми се фатат на љубоморава :D.

Anyone?

+1
Ама многу тешко, ги разгледувм понудиве са сателиска ама некако многу пари требаат, така да најверојатно ке си гледаме на катострофалните стримови

еве што пиша еден на фб, дај боже!!

NAJNOVA VEST, denes mi kazaa deka TELMA seuste pregovarala za pravata i se nadevaat deka kje gi otkupat pravat za ovaa sesona. Razlikite bile za mala suma pari, pa da se nadevame deka kje gledame i ovaa godina na raat

Сумата била мала, може овие барале миљонче, овие давале 900к. Вака гледано мала е сумата, да беше 500 со 400, друг ќе беше муабетот.:D

Ај ваљда вистина е горенапишаното.:)

еве што пиша еден на фб, дај боже!!

NAJNOVA VEST, denes mi kazaa deka TELMA seuste pregovarala za pravata i se nadevaat deka kje gi otkupat pravat za ovaa sesona. Razlikite bile za mala suma pari, pa da se nadevame deka kje gledame i ovaa godina na raat

Те лаже дечкото:pipi:

Ајде телма, откупувајте права да не се мачиме со стримови по интернет..
А има некој листа на канали кои имаат откупено права за серија а, оваа сезона?

Арена сигурно ќе пренесува Серија А, за други не знам.
Се јавил другар у t-home и му рекле дека за Арена ќе си остане истата програма ко и до сега, плус германски куп и шпански куп мислам ...
Така да ништо и од таа варијанта.

Се јавил другар у t-home и му рекле дека за Арена ќе си остане истата програма ко и до сега, плус германски куп и шпански куп мислам ...
Така да ништо и од таа варијанта.

Абе Дрогирашов праша кои од странските телевизии ќе пренесуваат Серија А, бар ја така го сфатив, иначе знам дека за нас ќе има само ЛШ, ЛЕ и куповите што се откупени. Едино ако у задњи моменат не напраат Т-Хоум договор со Арена па да се плаќа нешто накнадно за да гледаме Серија А, како лани со ЛШ што направија.

Нека прекинат Телма да се ценкаат како Лотито кога купува играчи и нека ги откупат тие права више еднаш...

еве, ова е последно нешто што го видов од еден на фб:
"Eve sega pak sedam I ubavo go prasuvam, znaci Arena sakala da gi kupi pravata, no posto Telma prenesuvala 16 god posledovatelno a I bilo razlika vo 10 ilj evra ima sansa vo posleden moment da potpisat kako lani"

дечкото не го прашал Бранко Илиевски, туку директорот кој е одговорен за преговори за спортските канали(кој сакал да остане анонимен)

абе како да се на тржиште ке се ценкаат друго им е проблемот на телма кој знае што праат од кој стрим пуштаат сликата не е тоа што беше како од мобилен камера да снима

абе како да се на тржиште ке се ценкаат друго им е проблемот на телма кој знае што праат од кој стрим пуштаат сликата не е тоа што беше како од мобилен камера да снима

Да сликата е катастрофа, ама и таква е боље одколку никаква.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom