Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
и според тебе,намерата на Икарди е да го прави Макси Лопез љубоморен ?

Дај бе сега не ме еби,ко да нема побитни работи Икарди.Едноставно сака да биде дел од нивниот живот и ги сака како свои деца,сака да им посветува внимание и да го сметаат ко негов татко.Нема тука никакво користење на децата,освен посветување внимание кое децата го заслужуваат :)
Дај боже да е така, ма да интеристите низ Италија почнаја да го мразат поради таја работа ... :)

P.S. јак потписот :D

Дај боже да е така, ма да интеристите низ Италија почнаја да го мразат поради таја работа ... :)

P.S. јак потписот :D
Уживај дека почнале да го мрзат, доека ги тероризира противничките мрежи никој ништо нема да му рече... Иако факт е дека не е убаво тоа со Макси ама тоа си е нивна лична работа, кур ме боли мене, не го оправдувам Икарди ама не го ни кривам.

Ај бе Гигс 20 години на БРАТ МУ жената ја ебел па пак е најголема легенда на Островот а и пошироко.

Па мислам дека Лопез може да бара старителство врз децата, дека сепак жената го изневерила него со друг човек... барем така мислам...

П.С. Еве уште нешто ново од Икарди

-Зошто Ванда секогаш ме тера вака да возам?

Овој знак со прстите кој го направи Икарди, според италијанските медиуми на аргентински начин значат рогови. Сега веројатно на сите ви е јасно што сакаше да каже Икарди и за кого беше наменета оваа фотографија.

ikardi-500.jpg
[DOUBLEPOST=1397572057][/DOUBLEPOST]
Ај бе Гигс 20 години на БРАТ МУ жената ја ебел па пак е најголема легенда на Островот а и пошироко.

Ама Гигс е легенда, Икарди не е.... :icon_lol:

Да ама многу јако тоа да земеш жена со 3 деца од најдобриот пријател :facepalm:

Па мислам дека Лопез може да бара старителство врз децата, дека сепак жената го изневерила него со друг човек... барем така мислам...

Овој знак со прстите кој го направи Икарди, според италијанските медиуми на аргентински начин значат рогови. Сега веројатно на сите ви е јасно што сакаше да каже Икарди и за кого беше наменета оваа фотографија.

ikardi-500.jpg
Сигурно со ова сака да и докаже на Ванда дека му е најважна на светот, а не за да го направи Макси љубоморен, исто како и со детето, а на крај краева освен Ванда не постоеле други жени па морал со нејзе да биде, на крај краева има и други пријатели освен Макси...

Да ама многу јако тоа да земеш жена со 3 деца од најдобриот пријател :facepalm:

Мдаааааааа...."најдобар пријател" :icon_lol:

@Francesco Totti можеби во Италија е во мода да се земаат жени на пријатели, само кај нас во Македонијава тоа е табу тема... :icon_mrgr:

ikardi-500.jpg

Ама Гигс е легенда, Икарди не е.... :icon_lol:

Глеј, Макси Е татко на децата. Моментално Икарди не им е ништо на нив пошто сеуште не е во брак со мајка им па за да им биде старател.
А и Ванда не го варала Макси со Икарди туку набрзо после разводот се спанџала со малиов.
Реков и погоре крајно лешперски потег да се фатиш со жената на твојот најбољи другар и овие ситни провокации не му долкуваат ама ме боли кур за неговиот приватен живот додека е добар на терен.

Па ни ГиКс не бил легенда кога почнал да ја ора снаата. :D

А и Ванда не го варала Макси со Икарди туку набрзо после разводот се спанџала со малиов.

Па ни ГиКс не бил легенда кога почнал да ја ора снаата. :D

Nope... Оваа го варала Макси со Икарди додека биле во брак, одкако излезе аферата тогаш мислам се разведоа...

А ова за Гигс... фала богу дека тогаш не бил легенда, ама не се фалел на сите дека ја дупел жената на брат му :icon_lol:

Како год, пак ќе кажам, доека е добар на терен кур ме боли за негов приватен живот.
acigar.gif

Темава венецуелска сапуница,оваа го варала Макси и го оставила за неговиот најдобар другар,а овој другиов им го пере мозокот на децата,а уствари не се знае ни чии се децата.На крај ќе испадне дека Бориело им е татко или можеби Берлускони,ако забегала Ванда дрољава на некоја од неговине бунга-бунга забави :D
Интересно во секој случај
coffee.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom