Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 19.655
Се концентрираат на ЛШ![]()
Не бе и ти, директен дуел со Каљари имаат во недела, затоа денеска испаднаа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се концентрираат на ЛШ![]()
Леле овие Удинезе, мајмуни ги прават МиланКако мали деца делуваат покрај нив

На утакмица на која што двете екипи не знаеа кај тераат ти викаш дека едната екипа целосно ја надиграла другата.
Додека ги читам фановиве на Фиорентина како се лупаат во гради дека биле не знам таму колку појака екипа од Милан оваа година ми се чини дека ни бегаат 60 бодови на табела,а кога ќе отворам табела реалноста е дека на можеби најлошата генерација во целото постоење на тимов Фиорентина ни бега ни помалку ни повеќе туку цели 7 бодови.
Поразов од Удинезе е целосно заслужен иако ќе повторам дека ни тие ни ние не изигравме буквално ништо.Успеаа да искористат 2 од 100те киксови на нашиве ретардирани дефанзивци и од таму заслужено се наоѓаа во 1/2финалето од Купот.
На утакмица на која што двете екипи не знаеа кај тераат ти викаш дека едната екипа целосно ја надиграла другата.
Додека ги читам фановиве на Фиорентина како се лупаат во гради дека биле не знам таму колку појака екипа од Милан оваа година ми се чини дека ни бегаат 60 бодови на табела,а кога ќе отворам табела реалноста е дека на можеби најлошата генерација во целото постоење на тимов Фиорентина ни бега ни помалку ни повеќе туку цели 7 бодови.
Поразов од Удинезе е целосно заслужен иако ќе повторам дека ни тие ни ние не изигравме буквално ништо.Успеаа да искористат 2 од 100те киксови на нашиве ретардирани дефанзивци и од таму заслужено се наоѓаа во 1/2финалето од Купот.
Па што знам баш 40-25 мене на 15 ми оди, ама слаб сум јас математика некој постручен нека каже![]()

Добро бе догодина повеќеE aj da placeme sega...
Подосаден од Нигерот за Кавани си со ова.
Фиорентина нема да се проблем...ама Рома или наполи ќе биде интересно доколку стигнеме во финале..
, па и ако стигнале до финале

Диаманти во Кина, кај Липи, 20 милиони за 5 сезони....
не ојт за парите![]()
Се шпекулираше 7 милиони евра по сезона мислам тоа се 35 милиони евра за 5 години иако не верувам дека ќе остане 5 години во Кина