Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле овие Удинезе, мајмуни ги прават Милан :D Како мали деца делуваат покрај нив

На утакмица на која што двете екипи не знаеа кај тераат ти викаш дека едната екипа целосно ја надиграла другата. :facepalm:

Додека ги читам фановиве на Фиорентина како се лупаат во гради дека биле не знам таму колку појака екипа од Милан оваа година ми се чини дека ни бегаат 60 бодови на табела,а кога ќе отворам табела реалноста е дека на можеби најлошата генерација во целото постоење на тимов Фиорентина ни бега ни помалку ни повеќе туку цели 7 бодови. :tapp:

Поразов од Удинезе е целосно заслужен иако ќе повторам дека ни тие ни ние не изигравме буквално ништо.Успеаа да искористат 2 од 100те киксови на нашиве ретардирани дефанзивци и од таму заслужено се наоѓаа во 1/2финалето од Купот.

На утакмица на која што двете екипи не знаеа кај тераат ти викаш дека едната екипа целосно ја надиграла другата. :facepalm:

Додека ги читам фановиве на Фиорентина како се лупаат во гради дека биле не знам таму колку појака екипа од Милан оваа година ми се чини дека ни бегаат 60 бодови на табела,а кога ќе отворам табела реалноста е дека на можеби најлошата генерација во целото постоење на тимов Фиорентина ни бега ни помалку ни повеќе туку цели 7 бодови. :tapp:

Поразов од Удинезе е целосно заслужен иако ќе повторам дека ни тие ни ние не изигравме буквално ништо.Успеаа да искористат 2 од 100те киксови на нашиве ретардирани дефанзивци и од таму заслужено се наоѓаа во 1/2финалето од Купот.

Ти се дрогираш, надуван си!!! Марш на спиење

Па што знам баш 40-25 мене на 15 ми оди, ама слаб сум јас математика некој постручен нека каже :icon_lol:

Без фолирање, си глеал поштено дечкото колку бода се над зона испаѓање :P

e aj da go kupime kavani sea
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 12:09 ---
Фиорентина нема да се проблем...ама Рома или наполи ќе биде интересно доколку стигнеме во финале..

ова мислење пред удинезе си го букмаркирав мерачки, искрено мислев ке поминат со удинезе некако ама од фиорентина ке го јадат како лани може и јаче, ама се спасија чим од удинезе губат од горе споменатите покери петарди:coffee:, па и ако стигнале до финале:vozbud:

Милан испаѓа од лига,осваја ЛШ,а Рома или Фиорентина како третопласирана екипа го јадат немиен.Ауу кој мајнд-фак би било тоа човече.:D

Диаманти во Кина, кај Липи, 20 милиони за 5 сезони....
не ојт за парите:rolleyes:

Диаманти во Кина, кај Липи, 20 милиони за 5 сезони....
не ојт за парите:rolleyes:

Се шпекулираше 7 милиони евра по сезона мислам тоа се 35 милиони евра за 5 години иако не верувам дека ќе остане 5 години во Кина

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom