btw "salutate la capolista" значи поздрав до главниот град или нешто друго ?![]()
поздравете го шампионот или така нешто

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
btw "salutate la capolista" значи поздрав до главниот град или нешто друго ?![]()

Дека сте во форма, така е, но да се исмевате во стил "на Болоња гол и поништиле или Барѕаљи играл со рака" не е ама ич интересно .. ЌЕ БЕШЕ ама доколку утакмиците во кои имаше неправилни судиски одлуки во ваша корист, не постоеја
јас лично, никогаш после утакмица не сум рекол судиите им помогнаа на Јуве, кога навистина имаше контроверзни и неисправни одлуки во ваша корист и сеуште си мислам дека тоа е чиста случајност и дека тоа може да се случи на секој тим, посебно на појаките кои како така се повеќе заштитени од судиите, НО понекогаш си размислувам, како е можно секогаш Јувентус да има најголем ќар од тие судиски провиди и како на тој тим екогаш му се посреќуваат такви работи ?
Еве зошто на Рома претходната утакмица и поништиа чист гол, а една утакмица претходно судијата наместо да суди пенал врз Флоренци тој даде предност, како е можно тоа ?
Испадна сега дека "рикам" тука.. како и да е јас си останувам на она дека се си регуларно и дека судиски грешки можат да се случат секаде и на секој тим било во полза или не, доколку не размислувам така, ќе треба да се откажам од гледање фудбал
.. само сакав да ви кажам дека не сте интересни со тоа "на Болоња им поништија гол" итн .. од страна хуморот ви изгледа многу лош и нелогички
би сакал во иднина барем на две последователни дуели да изгубите поени ради судиски грешки, па да видам како тогаш би изгледал вашиот хумор
поздравете го шампионот или така нешто![]()
). Не работам во ФИГЦ да знам што се случува таму, дали Јувентус пак го местат за првак, дали Интер пак ќе заврши на 9 место. Ако има нешто, некој доказ дека Јувентус пак мести, нека го пратат во Серија Ц1/Б. Па тогаш да видам дали ќе бидете задоволни...И дека им поништија 3 регуларни гола на Болоња? И дека голот на Киелини не ја помина линијата? И дека Јуве пак победи поради судиите? И дека е незаслужено на првото место, впрочем како што тоа го покажува и реалната табела каде што се пресметани судиските грешки сме на заслуженото последно место?

.. па тогаш сите ние јавно тука да ви се извиниме што го заборавивме твојот пост со судијата и неговата положба на рака

Еј знаете што, преку кур од тоа "Зошто само на Јувентус му помагаат?". И на Интер од периодот 2006/2010 му помагале, и на Милан 2010/2013, па веќе преку Тасета. Има тука некои што после 5-6 репетиција ќе видат дека прстот на некој играч од Јувентус му е во офсајд, па ќе дојде да кења дека судиите ни помагале. Истите вие што пред 3-4 години се смеевте зошто фановите на Јуве (кој тогаш незнаеше кај му е г'зот) се бунеле на судиски одлуки во полза на Интер/Милан, сега истото се дешава и со вас. Вашиот тим е мизерија, а најдувате тука да ми серете на секој минијатурен офсајд што камерите после 101 репетиција ќе го фатат кадарот од каде што покажува дека играчот е во недозволена позиција.
Оваа година само Фиорентина заслужи да не тепа (и не тепаше), и никој друг. И тогаш јајцата ни ги направивте цитрони... Карма ова-она, ваму-таму... Сега после 5-6 кола, кога нанижавме исто толку победи без примен гол, пак почнувате со тие муабети, Местачи, Судии, Серија Б... Ако ви е некаква утеха, земете спремајте се во Вторник да свршувате тука ако Јувентус не помине групи во ЛШ. Не се случува секој ден, Јувентус да губи од некого.
И престанете со дебилните прашања "зошто на Рома и досудија фаул, зошто на Интер не му помагале судиите како на Јувентус". Па пичка му материна не сте мали деца (). Не работам во ФИГЦ да знам што се случува таму, дали Јувентус пак го местат за првак, дали Интер пак ќе заврши на 9 место. Ако има нешто, некој доказ дека Јувентус пак мести, нека го пратат во Серија Ц1/Б. Па тогаш да видам дали ќе бидете задоволни...
абе точно е дека сте најак тим во Италија, но покрај тоа што сте јаки, зошто испаѓа дека добивате најголема судиска помош? или зошто грешките на судиите одат во ваша корист ?
Значи не мораш да бидеш ироничен, никој не кажа дека не сте заслужено на првото место
всушност ти имаш право да не заебаваш, ти беше тој кој го обели образот на вашиот тим, како беше она, во која позиција требаше да биде сликата на судијата за да даде знак за офсајд или играта да продолжи ?? дај стави ги сликите.. па тогаш сите ние јавно тука да ви се извиниме што го заборавивме твојот пост со судијата и неговата положба на рака
![]()

Немам ништо лично против тебе, баш си еден од покул фановите на Јуве, не ме сфаќај погрешно. 
Абе Scirea, седи си мирен, лани дојдовте до тоа дереџе да не правите улави тука и да ни кажувате дека стативата се брои како последен човек во одбраната.Немам ништо лично против тебе, баш си еден од покул фановите на Јуве, не ме сфаќај погрешно.
![]()
Еј знаете што, преку кур од тоа "Зошто само на Јувентус му помагаат?". И на Интер од периодот 2006/2010 му помагале, и на Милан 2010/2013, па веќе преку Тасета. Има тука некои што после 5-6 репетиција ќе видат дека прстот на некој играч од Јувентус му е во офсајд, па ќе дојде да кења дека судиите ни помагале. Истите вие што пред 3-4 години се смеевте зошто фановите на Јуве (кој тогаш незнаеше кај му е г'зот) се бунеле на судиски одлуки во полза на Интер/Милан, сега истото се дешава и со вас. Вашиот тим е мизерија, а најдувате тука да ми серете на секој минијатурен офсајд што камерите после 101 репетиција ќе го фатат кадарот од каде што покажува дека играчот е во недозволена позиција.
Оваа година само Фиорентина заслужи да не тепа (и не тепаше), и никој друг. И тогаш јајцата ни ги направивте цитрони... Карма ова-она, ваму-таму... Сега после 5-6 кола, кога нанижавме исто толку победи без примен гол, пак почнувате со тие муабети, Местачи, Судии, Серија Б... Ако ви е некаква утеха, земете спремајте се во Вторник да свршувате тука ако Јувентус не помине групи во ЛШ. Не се случува секој ден, Јувентус да губи од некого.
И престанете со дебилните прашања "зошто на Рома и досудија фаул, зошто на Интер не му помагале судиите како на Јувентус". Па пичка му материна не сте мали деца (). Не работам во ФИГЦ да знам што се случува таму, дали Јувентус пак го местат за првак, дали Интер пак ќе заврши на 9 место. Ако има нешто, некој доказ дека Јувентус пак мести, нека го пратат во Серија Ц1/Б. Па тогаш да видам дали ќе бидете задоволни...

Абе јас не сум од тие, никогаш до сега не бев напишал дека Јуве мести, ама ти со твојот пост како Барѕаљи играл со рака ме натера само да ти кажам дека ич нема логика тоа што го пиша,не изгледаш како мало дете во таа ситуација?
значи немој да се лутиш, ама велиш како ти е доста од такви глупи постови како Јуве местел и некој од играчите на Јуве бил со прстот во офсајд, а ти беше првиот што напиша пост(за барѕаљи) во таков стил а сега велиш како преку глава ти било од тоа ..
Gol di muntari![]()
абе точно е дека сте најак тим во Италија, но покрај тоа што сте јаки, зошто испаѓа дека добивате најголема судиска помош? или зошто грешките на судиите одат во ваша корист ?