Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки до фановите на Милан. Добар резултат во реваншот и елиминација на Барса.

Честито победа Миланези( и овде да честитам),ривалство настрана,мерак ми е кога италијански тим прави партал у ЛШ!

ПОСЛЕ ИТАЛИЈАНСКИОТ ФУДБАЛ БИЛ ТАПА....... бухахахаха уште не ми се верува со каков тим ја победивме барса.... Со Констант до вчера никој ен знаеше кој е...запата го земавме од најлошиот тим во Ла лига прошла сезона... Мексес кој знае да месечари... Абате кој има кошмари од милито АМБРО на 35 години ... Мунтари кој немаше пола година фудбал играно... Боатенг кој е Ужасен од старт на сезона али си покажа дечкото дека формата е привремена а класата вечна... Шарави...што да кажам само :cuc::cuc:.. Пацини одлично си ја заврши работата..не беше забележителен али ипак... И НИАНГ...ах каков потег ...епа на здравје на барса....и нека се чудат од каков тим изгубиле...

Колку е убаво да си фан на Милан вечерва.Миланези секоја чест треба да сте горди на тимов(y).Пишав и пред утакмицата дека Милан не е пескара па уште пред стартот на двомечот да бидат прогласени за испаднати.Покажаа муда,покажаа желба,покажаа карактер.Секоја чест навивав за вас вечерва и премногу ми е мило што ги тепавте "вонземјаниве" можеби звучи лудо но се надевам на Италијанско финале оваа сезона :)

Bravo za Milan ,taka se igra , ama ne mi se dopaga toa sto so Barsa igrate a vashite navivaci pravat vakvi kardinalni greshki ;)

48072_10200170130830983_1813338961_n.jpg

Честитки до Миланезите и да се надеваме дека оваа година ќе биде година на Калчото.

Браво за Милан..чудно ми е но многу ми е мило што Милан ги спушти на земја Барселона и му докажа дека неможат туку така да ги потеценат без разлика какви играчи имаат..и дека Италјанците не се за фрлање..одлична тактика на Алегри нема тука што

Bravo za Milan ,taka se igra , ama ne mi se dopaga toa sto so Barsa igrate a vashite navivaci pravat vakvi kardinalni greshki ;)

48072_10200170130830983_1813338961_n.jpg

Ова е од поодамна...можеби од дербито со Јуве на Сиро. Не е од вечерва.

Башка и сите навивачки групи у Италија се исти,вакви дебилни работи праат баш сите и тоа е тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom