Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
сакам да бидат згазени :sneaky:

33a34f99809456a5e43c4afce0a7c23a

Е добро де реален муабет прави човекот.

Демек ние миланезите ќе се утепаме од навивање за јуве или интер да играат против барса или некој друг појак од нив.

Исти кур ти е,мене искрено не би ми било гајле,ќе навивам за јак фудбал зошто не играат малага-порто(пример).
Плус ете би навивал за италијанскиот фудбал генерално,да напредне зошто е тешка мизерија.

Јас одиграв Милан дава гол, 1,6 коефициент. Премногу потценувачки а ми изгледа како локумче. Ваљда нема да испаднам смешен после меч:)

Јас одиграв Милан дава гол, 1,6 коефициент. Премногу потценувачки а ми изгледа како локумче. Ваљда нема да испаднам смешен после меч:)
Бољи ти било Милан над 2.5 жолто картони :D 1.85 коеф :D

Па и мене секогаш ме тера да навивам за италијанска екипа во евро куповите .. малку за лацио ми е чудно кога играат, ама ипак би ги подржал посебно сега кога играат против германска екипа :)

За Јуве бев кога играа против Селтик, исто важи и вечер за Милан(многу ми е жал што Балотели не може да игра), плус Наполи и Интер ги подржував :)

Па и мене секогаш ме тера да навивам за италијанска екипа во евро куповите .. малку за лацио ми е чудно кога играат, ама ипак би ги подржал посебно сега кога играат против германска екипа :)

За Јуве бев кога играа против Селтик, исто важи и вечер за Милан(многу ми е жал што Балотели не може да игра), плус Наполи и Интер ги подржував :)

Братче тоа ти е навика тебе пошо нели Рома ретко коа учествува а коа учествува XD you know :D

Лани коа играа Барса-Милан,Челзи-Наполи така сум се дерел,мајка ми влезе у соба и ми вика шо се дереш,Јуве да не ти игра?:DЈадење бурек по форуми на страна,секад навивам со срце за сите италијански екипи во ЛШ и Лига Европа освен за Интер,нив не ги неможам па и да се единствен тим од Италијанска Лига што игра у Европа.

Лани коа играа Барса-Милан,Челзи-Наполи така сум се дерел,мајка ми влезе у соба и ми вика шо се дереш,Јуве да не ти игра?:DЈадење бурек по форуми на страна,секад навивам со срце за сите италијански екипи во ЛШ и Лига Европа освен за Интер,нив не ги неможам па и да се единствен тим од Италијанска Лига што игра у Европа.
Зависи со кој играат. Јас како сум се дерел на голот на Пандев против Баерн, тоа требаше да се доживее:). Дури од возбуда ја запеав Паца Интер амала:pos:

Зависи со кој играат. Јас како сум се дерел на голот на Пандев против Баерн, тоа требаше да се доживее:). Дури од возбуда ја запеав Паца Интер амала:pos:
Првпат у живот ми се деси да навивам за тој гнасен швапски тим,а тоа чушката ја пцујам и коа игра за Македонија а не па за Интер :D

Првпат у живот ми се деси да навивам за тој гнасен швапски тим,а тоа чушката ја пцујам и коа игра за Македонија а не па за Интер :D
Не бе и јас не сум Пандев-патриот ама се погоди тогаш да даде битен гол па многу се дерев:)

Да не сум те видел веќе во Фан Клуб Јувентус :icon_lol:

Opa Milan Style,trademark им се ваквите голови хаха.:DНаредниот директно со рака нека го шибнат,и тоа им е малку да гњаваториве тика-така и ќе си останат со стапот в'рака

Честитки до Миланезите, одете сега дркајте во вц, лепете плочки на Мунтари :icon_lol:

Forza Serie A. Секоја чест на Милан, и само нарпед се надевам ќе се стретниме во финале ако е можно :D. Се виде силата и креативноста на Чави против тимови кои се баранат со 11 играчи, стил на игра против кој Пирло игра секој ден.

уште еднаш бравос и честитки !

Заслуживте овации денеска :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom