Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Мили браќа јувенташи :P ,уште сега т.е унапред една недела да си питам,кој сака кладба(на аватар) за Рома-Јувентус слободно нека се пријави.

Епа не издржа Лацио уште 5 мин јбг :ROFLMAO: Битно Наполи киксна :P
Ама ти неми кажа да играм против Наполи туку за Лацио.
Али ај на крај краева who needs home and money when you have swag. :ROFLMAO:

2n7juz4.jpg

Ми беше жал кога го набркаа од Фиорентина, сметав дека е во право, но всушност тој е таков карактер, еве Делио Роси како го поздрави Бурдисо на денешниот натпревар, нормално доби црвен .. да беше помлад да го сванам, но човек во тие години така да се понаша е бесмислено .. како и да е, за мене е ѓубре
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 01:39 ---
Мили браќа јувенташи :P ,уште сега т.е унапред една недела да си питам,кој сака кладба(на аватар) за Рома-Јувентус слободно нека се пријави.

Друже доколку тепа Рома против Јуве јас ќе ставам аватар по твоја желба, 7 дена ќе го носам !! :)

ни на сон !!! :D .. мислеше нешто во врско со интер, вакви тешки шитови за на аватар не ставам !!
Уф мора една кладба јас и ти да правиме за наредно дерби:D
Убаво ке ти стои аватаров:P

72947_420081461412262_740136676_n.jpg

шо праеле овие бе ...

п.с. среќа ГДС заокружуеле, иначе немаше да приметиме

2n7juz4.jpg

Ми беше жал кога го набркаа од Фиорентина, сметав дека е во право, но всушност тој е таков карактер, еве Делио Роси како го поздрави Бурдисо на денешниот натпревар, нормално доби црвен .. да беше помлад да го сванам, но човек во тие години така да се понаша е бесмислено .. како и да е, за мене е ѓубре
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 01:39 ---

72947_420081461412262_740136676_n.jpg
Според сликава и Тоти трба да биде казнет така?

Totti trebashe da dobie najmalku zhuti karton , nemashe da igra protiv Juve, no i vaka ke gi dobieme !

Колку ниско можат да паднат италјанците не ми се верува..јас мислам нема теорија нешто вакво да се случи кај нас колку и да е голема омразата и колку да сме заостанат народ(за македонците мислам)..да реметиме мртви рандом мртви македонци кои загинале во минатото мислам за вакво нешто треба да си ретардиран и болесник..а што е најтрагично кај сите навивачки групи во Италија го има ова што значи сите се тешки болесници

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom