Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Покажување средни прсти, пеење за умрени , до кај дојде калчово :eek: ви треба англиската фа едно 2-3 месеци да ве стави во ред :icon_lol:

Покажување средни прсти, пеење за умрени , до кај дојде калчово :eek: ви треба англиската фа едно 2-3 месеци да ве стави во ред :icon_lol:

Џабе..каква фа какви бакрачи..треба Бранко да дојди на власт само тој можи да не извај од калта:pos:

Колку ниско можат да паднат италјанците не ми се верува..јас мислам нема теорија нешто вакво да се случи кај нас колку и да е голема омразата и колку да сме заостанат народ(за македонците мислам)..да реметиме мртви рандом мртви македонци кои загинале во минатото мислам за вакво нешто треба да си ретардиран и болесник..а што е најтрагично кај сите навивачки групи во Италија го има ова што значи сите се тешки болесници
1963? Сигурно има и други примери, ама верувај дека и тука има такви работи, џабе италијанци македонци ги делиш кога сите сме исти, ЛУГЕ, колку и да сме напредни толку и заостанати у главите. Него не е ова за тука, кажете ке им дадат ли казни на овие што се расфрлаа со прстињава :P

1963? Сигурно има и други примери, ама верувај дека и тука има такви работи, џабе италијанци македонци ги делиш кога сите сме исти, ЛУГЕ, колку и да сме напредни толку и заостанати у главите. Него не е ова за тука, кажете ке им дадат ли казни на овие што се расфрлаа со прстињава :P

остај тоа 63 е за земјотресот не е точно наменето за луѓето што изгинаа иако во суштина е истото...

Мили браќа јувенташи :P ,уште сега т.е унапред една недела да си питам,кој сака кладба(на аватар) за Рома-Јувентус слободно нека се пријави.
Не ги бива тие опклади. Што и да ти кажат зад монитор ќе го направиш. Јас да ти кажам да ставиш аватар од Морати како плаќа судија во кеш, тогаш ти ќе го ставиш (можеби), но сигурно нема да го мислиш тоа :)

Тоше педер!!! ...и сл.

остај тоа 63 е за земјотресот не е точно наменето за луѓето што изгинаа иако во суштина е истото...
Кога скандираш такви работи, треба да ти текне дека 1000 луге изгинале, мене ме боли кур искрено ако градот се разрушил, за 5 години ке го изградат пак, лугето се битни...Можда на трибини има некој што му умрел татко, мајка, дедо, баба итн. Така се рага омраза мегу македонци...(да бидеме јасни не бранам ни едни ни други, сигурно имале некои причини зошто скандирале така, лошо е и за едните и за другите)

Морав уште на ова да ти вратам, толку од мене во врска со ова, да не забегаме по глупи теми :)

Според сликава и Тоти трба да биде казнет така?

прво Делио Роси покажал, а после Тоти .. а Тоти не треба да биде казнет за да може да им даде гол на Јуве наредното коло и да донесе победа на Рома :icon_lol:
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 15:04 ---
Патем имаше изјава на Делио Роси каде сам ги смирува страстите, вели дека после натпреварот разговарал со некој од играчите на Рома и се било во ред, крив па сега се ја смирува целата тензија .. нормално срамно е и што Тоти возвратил исто, ама за овој старчугата не ми се ерува колку само може да биде покварен и безобразен за негови години ..
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 15:07 ---
Еве го казниле и од сопствениот клуб, а тој јавно се извини
http://www.football-italia.net/30621/rossi-accepts-sampdoria-fine

Баш да видиме дали воопшто ќе регира на ова ФИГЦ или народски кажано анти-јуве трибунал.
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=7918
Парично ќе ги казнат, ко и фановите на Јуве за иста ваква работа што го јаделе парично, ко и фановите на Интер, и сите остали створења од тој тип.

Баш да видиме дали воопшто ќе регира на ова ФИГЦ или народски кажано анти-јуве трибунал.
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=7918

се јавија поштените ... или триплетето факети - пепино - морати е оправдано според тебе ? не ме сфаќај погрешно и ултрасите на интер и на јуве имаат мртва трка у тоа кој е поретардиран ... ама јувентус да глумат цвеќиња за мирисање ???

Тоти не треба да биде казнет за да може да им даде гол на Јуве наредното коло и да донесе победа на Рома :icon_lol:

Абе Тоти може ќе даде гол на Јуве... ама прашањето е колку Рома ќе прими од Јуве? :icon_lol:

Абе Тоти може ќе даде гол на Јуве... ама прашањето е колку Рома ќе прими од Јуве? :icon_lol:

искрено се плашам од конечниот резултат, за прв пат не верувам во победа како што сум фан на Рома .. сега слушам и Кастан се повредил, нема кој да игра одбрана, единствени централни бекови ни се 18 годишниот Маркињо и Бурдисо кој игра слабо и уште едно 17 годишно дете кое добива шанса, Балцарети исто така е повреден, Дестро повреден, играме очајно .. порано колку и да сме биле слаби сум се прскал пред натпревар со било кој да играме, сега ќе си ќутам :)

искрено се плашам од конечниот резултат, за прв пат не верувам во победа како што сум фан на Рома .. сега слушам и Кастан се повредил, нема кој да игра одбрана, единствени централни бекови ни се 18 годишниот Маркињо и Бурдисо кој игра слабо и уште едно 17 годишно дете кое добива шанса, Балцарети исто така е повреден, Дестро повреден, играме очајно .. порано колку и да сме биле слаби сум се прскал пред натпревар со било кој да играме, сега ќе си ќутам :)

Пиши ја во кладилница чиста 2 и 7+ :pos:

Кој ви е тренер сеа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom