Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста филозофирате. Само тие знаат што како ние од пред компјутер ништо неможеме да кажеме што и како понатаму кога знаеме дека милионски суми на пари се во прашање.
До негде точно........истото важи и за Видал и Киелини ако дојде некоја мрсна понуда од 30+ сигурно нема да и каже не ањели.

До негде точно........истото важи и за Видал и Киелини ако дојде некоја мрсна понуда од 30+ сигурно нема да и каже не ањели.
Па не се само тие играчи, секојдневно се раѓаат нови ѕвезди кои сакат да се докажат во големите клубови.
Инаку не ми се верува баш за тоа што го спомна :D

535668_505331486172536_1494062537_n.jpg

Секако,

“But don’t forget about the ones we got right, like Andrea Pirlo on a free, Paul Pogba and Arturo Vidal – a player we signed for €10m and one for whom we rejected an offer of €30m.
“We turned that down because Juventus are not a selling club.”

Секако,

“But don’t forget about the ones we got right, like Andrea Pirlo on a free, Paul Pogba and Arturo Vidal – a player we signed for €10m and one for whom we rejected an offer of €30m.
“We turned that down because Juventus are not a selling club.”
да земаше и он ко ибра голема плата 11 милиони мислиш јуве немаше да го шитне?

Не знам можеби, но кога е во прашање материјалната понуда, секој фудбалер размислува различно.

"I’ve not thought about trying my luck in England or Spain. I repeat that I’m very happy here and if I had to spend the rest of my career here I’d do so gladly," he was quoted as saying on the official Fifa website.

да земаше и он ко ибра голема плата 11 милиони мислиш јуве немаше да го шитне?

работата е тоа што со милиони нема играње..парите денес вршат огромна улога и скоро сигурен сум да понудат мрсна сума за било кој играч на италјанските клубови ќе летни и око нема да му трепни

не трескај глупости бе..ПСЖ во секој ебан момент кога ќе посака можи да ви ги купи сите тројца во пакет..такви времиња стигнаа каде парите вршат огромна работа
Така е,ти се знаеш ;)
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 14:24 ---
и да донесе еден креативец во средниот ред зошто Монтоливо е дрво неделкано
Тука си голема грешка ама сепак твое мислење.
Според мене немаш гледано доволно утакмици на Милан за да го кажеш ова.

ПСЖ ако понуди за Видал/Киелини пари како што понуди за Ибра/Силва на Јувентус нема око да им трепне, ги даваат ич како ништо.

ПСЖ ако понуди за Видал/Киелини пари како што понуди за Ибра/Силва на Јувентус нема око да им трепне, ги даваат ич како ништо.
Имаше таква понуда за Видал/Маркисио од околу 60 милиони од Баерн, истите пари за Ибра/Силва.

Незнаев дека клубот ни се викал АЦ Милан :cautious:

Клубот ви се вика Јувентус, да. Но клуб од Италија неможе да одбие 60+ милиони евра за играч, барем според мене.

Незнаев дека клубот ни се викал АЦ Милан :cautious:
И ти и он сте недоволно информирани и којзнае што читате за да имате волку погрешни размислувања.
Милан поради лошиот менаџмент западна во криза и продавањето на Кака/Ибра/Силва беше нешто што мораше да се стори но после тоа Милан ја менува својата политика и прави напори да стане финансиски стабилен клуб кој би работел без загуби,капиш?

п.с Добро му оди но има уште многу работи кои треба да се средат за да се постигне зацртаната цел.

Е ако разбираш(разбирате) тогаш и ќе треба да ви е јасно дека Милан ќе одолее на сите понуди од Шеици и такви чуда за своите најдобри играчи во иднина.

Јувентус никад не си дозволил да дојде до работ на банкрот како Милан.Јувентус никад ама никад не си продавал играчи,без притоа истите пари да ги искористи за да го направи тимот посилен него што бил пред продажбата на тој играч.Да не те потсеќам што ние купивме со парите од Зидан,а што вие купивте со продажба на Кака,Шева,Силва,Ибра.Не биди смешен.

Имаше таква понуда за Видал/Маркисио од околу 60 милиони од Баерн, истите пари за Ибра/Силва.
Таква понуда стигнува во време кога Јувентус ФИНАНСИСКИ стои супер и може да си дозволи да ја одбие таа понуда ако воопшто ја имало,разбираш?

Треба да почнете да разграничувате некои работи...

Единствено Интер не успеа да профитира од Снајдер баш кога требаше,ако успееа мислам дека сега ќе беа во далеку подобра ситуација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom