Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
45938_1599885036055_2842217_n.jpg

поздрави ми ги келнерот, девојчето и дедото
:icon_lol:
Ова зошто му е полесно да изговори Милано од ТоРино:pos:

Точакот на едниот дедо сигурно е поклон од некој судија,а ништо да ме чуди и ако стариот си го ‘‘позајмил‘‘ од негде.

седнувам јас у хепи на кафе у дуксер армата ... доаѓа келнерката ми дава број и ми вика вечер сум слободна , идам да уплатам у бет сити девојката ми вика ау леле каков си само ти да кажам милито и снајдер се најдобри и ми бара фејсбук ... идам накај дома попат девојки ми се смешкаат ме застануваат да се запознаеме , влагам у влез комшиката милферица ме вика на кафе (if you know what i mean). искачам у град без дуксерот али веќе сите ме знаат дека навиваат за интер ми доаѓаат ми викат абе јуве ни со судии не ни можат ништо , у кафана и у дискотека ме напаѓаат женски дека сум за интер али не напраив ништо дека бев со девојка.

пс. и она иде со мене ради дуксерот и дека навивам за интер

Брат ко прво за во Македонија имаме регистриран фан клуб,овие го имаат Панче Малдини за воџа.Во светски рамки и во Италија сме попопуларни од нив,имаме највеќе скудета и купови во Италија,имаме повеќе трофеи у куп Уефа од нив,едино што ни бегаат е ЛШ.И да,најголем италијански клуб е Јувентус сакале или не.
Кој го има панче за воџа бе море? 12 годишни ранопубертетлии што најголемите информации ги црпат од бедниот телетабис, и со тоа што Јувентус е популарен значи дека е подобар? Па и Боки 13 и Џастин Бибер се популарни знаеш ти тоа?
А за болдов незнам што да ти кажам свака ви част, младоста ми ја зема Јувентус што освоил УЕФА куп а Милан уште нема, едино што Милан ви бега со 7 титули од 11 финалиња во најеминентното клубско натпреварување во светот, ама не сум прошетал убаво во Скопје изгледа да ги видам сите дресови на Јуве затоа ми е вака нејасно.

Oвој бар имаше муда и умре бранејќи ја татковината,вашиов грујо росоњеро од едни знамиња се исплаши и фати џом во УСА :D
juventus%20gaddafi.jpg

Брат ко прво за во Македонија имаме регистриран фан клуб,овие го имаат Панче Малдини за воџа.Во светски рамки и во Италија сме попопуларни од нив,имаме највеќе скудета и купови во Италија,имаме повеќе трофеи у куп Уефа од нив,едино што ни бегаат е ЛШ.И да,најголем италијански клуб е Јувентус сакале или не.
Епа тоа сакам да го чујам а не излези низ Ск и види.Големината на клубот се гледе по освоените трофеи,секако навивачите низ целиот свет играчите кој ги дал тој клуб итн.

Епа тоа сакам да го чујам а не излези низ Ск и види.Големината на клубот се гледе по освоените трофеи,секако навивачите низ целиот свет играчите кој ги дал тој клуб итн.
Епа Ск не е дел од светот?Штом излезам од дома ја гледам големината на клубот,не пак да прошеташ негде подалеку :)У Албанија ултрасите на Јуве дури и нападнале навивачи на Интер со стапови после поразот во ДербиДИталија хахахах

Епа Ск не е дел од светот?Штом излезам од дома ја гледам големината на клубот,не пак да прошеташ негде подалеку :)У Албанија ултрасите на Јуве дури и нападнале навивачи на Интер со стапови после поразот во ДербиДИталија хахахах

Сеа и у тепачките ли се гледа кој е поголем. :D

што се очекува друго од такво диво племе??..само нецивилизирани личности можат такво нешто да прават ..зарем кај нас некој нормален ќе нападни друг дека бил фан на друга екипа??..тое заостаната раја

Сеа и ние да земеме да се испотепаме следниот пат. Неизживеана работа.

што се очекува друго од такво диво племе??..само нецивилизирани личности можат такво нешто да прават ..зарем кај нас некој нормален ќе нападни друг дека бил фан на друга екипа??..тое заостаната раја

нека не прај филмови ... фан клубот на интер во албанија е еден од најголемите по членство обично се собираат 100 + луѓе ако и јувентус се толку тоа ќе биде општ хавуз

Не ги вреџајте сеа брачата по рамковен ви се мољим

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom