Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не мислеа да го задржат, барем да го продадеа дури држеше добра цена , мислам имаше лани понуди од 35 милиони од Јунајтед.
Затоа реков дека се неспособни :) Исто многу пари изгубија на Маикон.

Како ми се врати јадењето гомна у фаца :pos::pos::pos::pos:

Треба да почнам и Интер двојна шанса на порази да го играм ....може ќе тргне :)

forza inter

Не викам дека е кикс пораз против Интер или Милан, сакав да ти доловам за играта. И со Виола Јуве беше доста анемичен, ете и таа утакмица може да послужи како пример. Иначе пак ќе ти кажам, 90% е на Јуве скудетото само треба да го одработат до крај, Интер оваа сезона има за цел ЛШ, се над тоа ќе биде огромен успех со оглед на тоа што се случи лани. Е сеа играњето ЛШ додатно ги исцрпува физички и психички играчите на Јуве што може во некој наврат да доведе до некој кикс во Серија А.
А за денешниот натпревар на Интер што да кажам, чиста победа ко солза на Парма, тотална незаинтересираност од страна на Интер, дури на моменти се прашував дали водиме или губиме 1-0. Тоа е тоа, две шанси имаше Интер да му се приближи на Јуве а не го искористи тоа, не верувам да има уште многу вакви шанси.
Абе јас искоментирав за тоа што го пиша I'm Back дека се чувствува заморот кај Јуве од играњето во ЛШ. Тој муабет не ми е легитимен (не е само од него спомнат туку од повеќе форумџии и тоа во повеќе наврати) од причина што се користи само при кикс на Јуве а киксовите на Реал, Барса, Интер, Милан, Баерн, Јунајтед, Челзи и др. не се земаат предвид. Ко демек Јуве нема екипа за на два фронта, ги стига заморот итн. Па јас колку што гледам на Јуве одлично му оди во Серија А досега и како што пиша Middle Distance Runner сезонава има дури и повеќе бодови од истото време лани (32-30). Според ова ЛШ воопшто не влијаела негативно врз Јуве со тоа што лани кога не им одеше успеваа како така да извадат нерешено а сега кога се очајни, губат.

16763hp2.jpg

18.gif

amauri-spurs-transfer-target.jpg

marchionni.jpg

Јуве е крив за поразот :)

Џабе им честитавте вчера на умренине и кревавте галама.
Чутете сега:icon_lol:

Во одбрана на поразот на интер, па стварно имаа појак противник од на Јуве вчерашниот. :D

aj nekoj neka me potseti kako se filmase trenerceto na inter posle pobedata so Juve

Во одбрана на поразот на интер, па стварно имаа појак противник од на Јуве вчерашниот. :D

Хахахах epic, just epic ;)

И пак изгубивте од тој послаб противник

Да прашам дали некој има информација колку гледачи имаше на дуелот Торино-Фиорентина, видов некој бројки што не ми изгледаа реални ... инаку да ви кажам, веќе неколку години по ред ја пратам посетуваноста на стадионите, секогаш се движи од 20-25 илјади, но предтходното коло беше 29 илјади, што ме пријатно изненади ... еве сега и ова коло утре заклучно со лацио би требало да има над 25 000 посетеност, доколку е точна информацијата за Торино, можеби повторно 30 000, да се надеваме :)

Како ми се врати јадењето гомна у фаца :pos::pos::pos::pos:

Треба да почнам и Интер двојна шанса на порази да го играм ....може ќе тргне :)

forza inter

Леле колку ми е мило што си признаваш вакви работи со јадењето .... :icon_lol:

Да прашам дали некој има информација колку гледачи имаше на дуелот Торино-Фиорентина, видов некој бројки што не ми изгледаа реални ... инаку да ви кажам, веќе неколку години по ред ја пратам посетуваноста на стадионите, секогаш се движи од 20-25 илјади, но предтходното коло беше 29 илјади, што ме пријатно изненади ... еве сега и ова коло утре заклучно со лацио би требало да има над 25 000 посетеност, доколку е точна информацијата за Торино, можеби повторно 30 000, да се надеваме :)

15 000 гледачи имало на мечот Торино-Фиорентина.

види го бе овој што прашање избаци .... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom