Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
:confused:

2nrolfk.jpg

После 38 коло само 1 ќе се смее, а сите други ќе плачат ;)
Да сме здрави и живи до тогаш. Вечерва како си? Утре со еден локум и кафе појди до фигц прашај ги до кај се со титулите.

Да сме здрави и живи до тогаш. Вечерва како си?
Вечерва сме разочарани од нашата слаба игра и од поразот од просечна екипа(оваа сезона). Знаеме дека си имаме наша игра, дека ова беше само лоша епизода, имаме прво место, ќе ни се врати тренерот и ќе бидеме посилни, и затоа не сме нешто премногу возбудени од поразов(барем јас не сум) како што повеќето сакаат.

Тоа е, смешно но вистинито! Ваков пенал да беше досуден за Јувентус досега ќе имаше испишано 20-30 страни!
291868_394423503973220_1648612991_n.jpg

MERDAA !! :гомце:

Вечер Парма ќе настапи во овој состав, и ќе му ја дупне главата на Интер.

3 - 4 -1- 2

Буфон

Канаваро Торизи Турам

Фузер Богосјан Дино Баџо Бенариво

Верон

Креспо Киеза

:cuc::cuc:

Во Италија незнам тоа кладилниците како опстојуваат, сигурно со загуба работат и владата ги субвенционира. Пошо ако не постојат они и лигата ќе ја загуби смислата за постоење.:гик:

aj gledaj si ja sirotata germanska liga so najmalce osvoeni tituli u liga sampioni, i sto nikoj ne pisuva vo temata za bundels liga posto e sirota ko cigan, pa tuka sakas da ti pisuvame, dosadno tie

Вечерва сме разочарани од нашата слаба игра и од поразот од просечна екипа(оваа сезона). Знаеме дека си имаме наша игра, дека ова беше само лоша епизода, имаме прво место, ќе ни се врати тренерот и ќе бидеме посилни, и затоа не сме нешто премногу возбудени од поразов(барем јас не сум) како што повеќето сакаат.
Ги знам сите тие работи и ги дискутирам реално, ама не на форум, туку со другариве и други познаници кои пратат фудбал и често разговараме.
Мене подфорумов фудбал отсекогаш ми бил колку за "ладење" и го сметам како наследник на подфорумот политика што уште не се заклаа луѓе таму. Така и овде има симпатизери (од милан, интер, јуве, итн...) кои никако не можам да ги сфатам (алудирам на сладоледџијата и црнците од париз), па ако почнам да ги читам сериозно и да им реплицирам сериозно, мислам дека ќе се загубам низ подфорумов :D.
Така на вакви мислења
ама така е ка навиват за таков второ класен тим ...
Враќаш со нешто слично и ставаш слика или клип или песна и = problem solved :D
Ретко кога има место за сериозен муабет, барем јас така мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom