Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да сме здрави и живи до тогаш. Вечерва како си? Утре со еден локум и кафе појди до фигц прашај ги до кај се со титулите.После 38 коло само 1 ќе се смее, а сите други ќе плачат![]()
.Вечерва сме разочарани од нашата слаба игра и од поразот од просечна екипа(оваа сезона). Знаеме дека си имаме наша игра, дека ова беше само лоша епизода, имаме прво место, ќе ни се врати тренерот и ќе бидеме посилни, и затоа не сме нешто премногу возбудени од поразов(барем јас не сум) како што повеќето сакаат.Да сме здрави и живи до тогаш. Вечерва како си?
Тоа е, смешно но вистинито! Ваков пенал да беше досуден за Јувентус досега ќе имаше испишано 20-30 страни!
![]()
MERDAA !!![]()

Абе, заборави да ме заебаш со новата ви финтаЕве ти даде свој придонес.![]()

Во Италија незнам тоа кладилниците како опстојуваат, сигурно со загуба работат и владата ги субвенционира. Пошо ако не постојат они и лигата ќе ја загуби смислата за постоење.

Во Италија незнам тоа кладилниците како опстојуваат, сигурно со загуба работат и владата ги субвенционира. Пошо ако не постојат они и лигата ќе ја загуби смислата за постоење.![]()
Тоа е, смешно но вистинито! Ваков пенал да беше досуден за Јувентус досега ќе имаше испишано 20-30 страни!
MERDAA !!![]()
Лицемеренн си до немајкадеТоа е тоа, немате лице да речите ни а за пеналот.
Ги знам сите тие работи и ги дискутирам реално, ама не на форум, туку со другариве и други познаници кои пратат фудбал и често разговараме.Вечерва сме разочарани од нашата слаба игра и од поразот од просечна екипа(оваа сезона). Знаеме дека си имаме наша игра, дека ова беше само лоша епизода, имаме прво место, ќе ни се врати тренерот и ќе бидеме посилни, и затоа не сме нешто премногу возбудени од поразов(барем јас не сум) како што повеќето сакаат.
. Враќаш со нешто слично и ставаш слика или клип или песна и = problem solvedама така е ка навиват за таков второ класен тим ...