Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку треба да си очаен за у термин на утакмица да пренесуваат тенис од типот на
Ferrer i Llodra?!

Ах оваа чудесна Калчо лига...

Колку треба да си очаен за у термин на утакмица да пренесуваат тенис од типот на
Ferrer i Llodra?!
Ах оваа чудесна Калчо лига...
Зошто очаен, мастерс турнир е ова, 1/2 финале, без разлика кој играат во него би требало да добие предност пред меч од Серија А, башка овие се борат за опстанок во лига 12/13 место:icon_lol:
И кај и да е ќе заврши тенисот, второ полувреме ќе го емитуваат.

Зошто очаен, мастерс турнир е ова, 1/2 финале, без разлика кој играат во него би требало да добие предност пред меч од Серија А, башка овие се борат за опстанок во лига 12/13 место:icon_lol:
Предност добива тоа што е повеќе барано.... Верувај дека 90 % сакаат фудбал да гледаат... А не тенис Помеѓу ферер и Лорда ( тенисер за кој повеќето немаат никад слушнато) само идиоти се телма....

Знаат телма дека не треба да има пренос од фудабалот затоа што хејтерите ќе ни ги видеа головите сите ни беа од офсајд. :P :icon_lol:

Предност добива тоа што е повеќе барано.... Верувај дека 90 % сакаат фудбал да гледаат... А не тенис Помеѓу ферер и Лорда ( тенисер за кој повеќето немаат никад слушнато) само идиоти се телма....
Телма да беа идиоти, вечер дербито на Италија ќе си го глеавме на стрим.
Знам дека ти е криво што баш се погоди за твојот тим, ама тоа е.

Не ме зезај, мастерс турнир... Кој кур сака да го глеа Љодра?! Да беше Џоковиќ па да свршаваат нашиве (ко што праат) тоа ајде, ќе го сфатам некако, али ова...
Не иде, расизмус...

Него муабетот ми е, не случајно го одбрале тенисов...

Милан е толку очаен што и еден Љодра носи више гледачи пред ТВ...

Друго и не знаеш да ми вратиш :)
Не ме зезај, мастерс турнир... Кој кур сака да го глеа Љодра?! Да беше Џоковиќ па да свршаваат нашиве (ко што праат) тоа ајде, ќе го сфатам некако, али ова...
Не иде, расизмус...

Платиле ТВ права и за тој настан, ти викам без разлика кој игра, Рајко, Петко, Станко и тоа мора да оди во директен пренос.
Да беше некое прво коло на турнирот и овој меч да добиеше преддност и ја би се бунел, ама овака 1/2 финале на турнир од најјака класа > меч од серија а, колку и да има фанови на фудбалот во Македонија..

Ок, секоја чест на Телма што е единствена наша телевизија која пренесува едно фудбалско првенство.

МТВ пацерите не ги бројам, на толку криминали и влада поред нив и радиодифузни такси, они пренесуваат само едниот ден ЛШ... Очај!

Мрш... пед*ри!

Ама дека не им требаше екскурзијава со тенисов, и тоа држи вода...
Не за друго, ја утнавме една од 3те победи што ќе ги имаат Милан сезонава...

Да не допунувам дека Кркич стрелец, а и 3 гола у едно полувреме... реткост ко Халеева комета.
Безобразни станале миланезиве...

Друго и не знаеш да ми вратиш :)

Платиле ТВ права и за тој настан, ти викам без разлика кој игра, Рајко, Петко, Станко и тоа мора да оди во директен пренос.

Со закон нешто мора? Или? Сериозно прашувам...

Зошто иначе би морало? Кој кур ако платиле, може повеќе заработуваат на реклама за време на фудбалот отколку на тенис од типот на овој што иде сеа.

Па реално ако збориме, каде каде повеќе би го глеале фудбалот, отколку очајниов тенис, макар е и финале.
Фудбал > тенис кај нас, како сакаш врти ја.

П.С. Да не ја чекаш у кладилница ти што напињаш за тенисов?!

Со закон нешто мора? Или? Сериозно прашувам...

Зошто иначе би морало? Кој кур ако платиле, може повеќе заработуваат на реклама за време на фудбалот отколку на тенис од типот на овој што иде сеа.

Па реално ако збориме, каде каде повеќе би го глеале фудбалот, отколку очајниов тенис, макар е и финале.
Фудбал > тенис кај нас, како сакаш врти ја.

П.С. Да не ја чекаш у кладилница ти што напињаш за тенисов?!
Не бе...повеќе гледност има тенисов... Тенисот е многу поинтересен... А права за Фудбалот не се платени....

Не иде, расизмус...

а кој сака да го гледа џоковиќ кога сме кај тоа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom