Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
Колку треба да си очаен за у термин на утакмица да пренесуваат тенис од типот на
Ferrer i Llodra?!
Ах оваа чудесна Калчо лига...
Ferrer i Llodra?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто очаен, мастерс турнир е ова, 1/2 финале, без разлика кој играат во него би требало да добие предност пред меч од Серија А, башка овие се борат за опстанок во лига 12/13 местоКолку треба да си очаен за у термин на утакмица да пренесуваат тенис од типот на
Ferrer i Llodra?!
Предност добива тоа што е повеќе барано.... Верувај дека 90 % сакаат фудбал да гледаат... А не тенис Помеѓу ферер и Лорда ( тенисер за кој повеќето немаат никад слушнато) само идиоти се телма....Зошто очаен, мастерс турнир е ова, 1/2 финале, без разлика кој играат во него би требало да добие предност пред меч од Серија А, башка овие се борат за опстанок во лига 12/13 место
И кај и да е ќе заврши тенисот, второ полувреме ќе го емитуваат.
Телма да беа идиоти, вечер дербито на Италија ќе си го глеавме на стрим.Предност добива тоа што е повеќе барано.... Верувај дека 90 % сакаат фудбал да гледаат... А не тенис Помеѓу ферер и Лорда ( тенисер за кој повеќето немаат никад слушнато) само идиоти се телма....
Зошто очаен, мастерс турнир е ова, 1/2 финале, без разлика кој играат во него би требало да добие предност пред меч од Серија А, башка овие се борат за опстанок во лига 12/13 место
И кај и да е ќе заврши тенисот, второ полувреме ќе го емитуваат.
Телма да беа идиоти, вечер дербито на Италија ќе си го глеавме на стрим.
Знам дека ти е криво што баш се погоди за твојот тим, ама тоа е.
Друго и не знаеш да ми вратиш
Не ме зезај, мастерс турнир... Кој кур сака да го глеа Љодра?! Да беше Џоковиќ па да свршаваат нашиве (ко што праат) тоа ајде, ќе го сфатам некако, али ова...
Не иде, расизмус...
Него муабетот ми е, не случајно го одбрале тенисов...
Милан е толку очаен што и еден Љодра носи више гледачи пред ТВ...
ако тоа ти помага да заспиеш вечер....Друго и не знаеш да ми вратиш![]()
Друго и не знаеш да ми вратиш
Платиле ТВ права и за тој настан, ти викам без разлика кој игра, Рајко, Петко, Станко и тоа мора да оди во директен пренос.
Не бе...повеќе гледност има тенисов... Тенисот е многу поинтересен... А права за Фудбалот не се платени....Со закон нешто мора? Или? Сериозно прашувам...
Зошто иначе би морало? Кој кур ако платиле, може повеќе заработуваат на реклама за време на фудбалот отколку на тенис од типот на овој што иде сеа.
Па реално ако збориме, каде каде повеќе би го глеале фудбалот, отколку очајниов тенис, макар е и финале.
Фудбал > тенис кај нас, како сакаш врти ја.
П.С. Да не ја чекаш у кладилница ти што напињаш за тенисов?!
Не ме зезај, мастерс турнир... Кој кур сака да го глеа Љодра?! Да беше Џоковиќ па да свршаваат нашиве (ко што праат) тоа ајде, ќе го сфатам некако, али ова...
Не иде, расизмус...
Него муабетот ми е, не случајно го одбрале тенисов...
Милан е толку очаен што и еден Љодра носи више гледачи пред ТВ...