Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Али овие плаво-црниве со поминат рок се изгледа,никој не ги купува :D

Среќа тука е Интер да им ја спаси честа... oh wait...:)
Зашто да не, сезонава ако од некаде треба да прават поени италијаните тоа е ЛЕ, таму всушност и го изгубија третото место, а и онака нит Милан нит Јуве ќе направат нешто позначително сезонава во Европа, нит пак ќе ќарат многу поени. Вака Интер, Наполи, Лацио и Удинезе сигурно повеќе ќе извадат од ЛЕ отколку овие 2 екипи во ЛШ, тоа сигурно, а дали ќе освојат сеедно, не ми чуе мене за ЛЕ, једино ќе се позамарам ако догураат Интер до полуфинале.

Зашто да не, сезонава ако од некаде треба да прават поени италијаните тоа е ЛЕ, таму всушност и го изгубија третото место, а и онака нит Милан нит Јуве ќе направат нешто позначително сезонава во Европа, нит пак ќе ќарат многу поени. Вака Интер, Наполи, Лацио и Удинезе сигурно повеќе ќе извадат од ЛЕ отколку овие 2 екипи во ЛШ, тоа сигурно, а дали ќе освојат сеедно, не ми чуе мене за ЛЕ, једино ќе се позамарам ако догураат Интер до полуфинале.

:facepalm:

Kako toa Juventus i Milan nema da napravaat neshto? A vie zaedno so Napoli , Lazio , Udine DA!?

Kao prvo , Juventus i Milan ako ispandnaat od Grupite , sigurni nema da bidaat posledni , tuku 3 :p shto vodi vo EL , a vie TEK VO PRASHANJE E DALI KE ODITE DO TAMU

:pos:

Не би се сложил. Јас можам да се кладам дека Милан и Јуве ќе играат најмалку во 1/4 финале на ЛШ и не би ги потценил. Доколку оди Шахтар понатаму, тој што ќе испадне нема да е Јуве па сега ти види:).
Инаку заебанцијата од погоре беше за ЛШ:)

:facepalm:

Kako toa Juventus i Milan nema da napravaat neshto? A vie zaedno so Napoli , Lazio , Udine DA!?

Kao prvo , Juventus i Milan ako ispandnaat od Grupite , sigurni nema da bidaat posledni , tuku 3 :p shto vodi vo EL , a vie TEK VO PRASHANJE E DALI KE ODITE DO TAMU

:pos:
Не би се сложил. Јас можам да се кладам дека Милан и Јуве ќе играат најмалку во 1/4 финале на ЛШ и не би ги потценил. Доколку оди Шахтар понатаму, тој што ќе испадне нема да е Јуве па сега ти види:).
4 екипи се, проста математика, нит Јуве со дифезата е тре ( Шахтјор ги отворија денес ко паштета во одбрана ) нит пак Милан имаат капацитет да го освојат ова натпреварување, единствено Јуве ако имаат 1 тон среќа ко денес што имаа па да догураат до полуфинале, пак, во ЛЕ повеќе поени ќе ќарат овие 4 екипи ако имаат позначителен прогрес, реков, Италија таму беше инфериорна во однос на немците, не во ЛШ. :facepalm:

Ти од погоре праи колку сакаш фејспалмови, со пристапот денешен на Јуве никаде они нема да истераат, имаат гостување во Украина, играат дома со Челзи, со денешниот бод си ја искомпликуваа до некаде работата, со сигурност никој не може да тврди дека милион % излегуваат од група, истото важи и за Милан после бодот дома со Андерлехт, нит Зенит нит Малага се за потценување, истото важи и за украинциве во групата на Јуве.

Ја сакам да изгураат понатаму, ако не, добредојдени се и во Ле, да се подружат со останативе. :cool:

^ Шо да се придружат во ЛЕ, кога 2 од 4 италијански екипи немат да поминат:facepalm:

^ Шо да се придружат во ЛЕ, кога 2 од 4 италијански екипи немат да поминат:facepalm:
Удинезе само ќе имаат проблеми и може да извисат, за другиве убеден сум дека ќе ја поминат групната фаза. Сеа ако заебат, јебига ...
Што се однесуе до мене, Интер сакав да испадне на старт ко Рома лани зашто еве гледам доста од првотимциве играат а натпреварите им се во Четврток али тоа е, дифезава е тре не верувам дека некоја фрка би им направила у групнава фаза со оглед на квалитетот на противниците, освен Рубин.

Милан со моменталнава игра нема група да помине.

A гледам на Јуве доста празни места на трибини, срамота, ултрасите на Интер пред некоја година извадија банер против управата поради скапите билети, и тоа во однос на Милан и нивните настапи во ЛШ беа бајаги поскапи, претпоставувам дека и тука случајот е ист, стадион од 40 000 да не е пун е стварно апсурд за вакво натпреварување.

Удинезе само ќе имаат проблеми и може да извисат, за другиве убеден сум дека ќе ја поминат групната фаза. Сеа ако заебат, јебига ...
Што се однесуе до мене, Интер сакав да испадне на старт ко Рома лани зашто еве гледам доста од првотимциве играат а натпреварите им се во Четврток али тоа е, дифезава е тре не верувам дека некоја фрка би им направила у групнава фаза со оглед на квалитетот на противниците, освен Рубин.
Наполи ќе играт со трета постава, изгорени се да освоет Скудето.

Наполи ќе играт со трета постава, изгорени се да освоет Скудето.
Па не играа со трета прво коло, Хамшик прва беше, а и '' третата " постава не им е воопшто слаба, Инсиње и Варгас им се одлични играчи и потенцијални ѕвезди во иднина ала Кавани и Хамшик.

A гледам на Јуве доста празни места на трибини, срамота, ултрасите на Интер пред некоја година извадија банер против управата поради скапите билети, и тоа во однос на Милан и нивните настапи во ЛШ беа бајаги поскапи, претпоставувам дека и тука случајот е ист, стадион од 40 000 да не е пун е стварно апсурд за вакво натпреварување.
Протестираја навивачите, тие шо беа на трибини чутеја не навиваја.(n)
Ептен се разочарав од нив, иначе Јувентус како клуб сите карти ги продале само проблемот е шо биле купени од страна на некои компании кои пробале да ги продадат многу поскапо, и само таа трибина спроти камерите беше полупразна.
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 00:34 ---
Па не играа со трета прво коло, Хамшик прва беше, а и '' третата " постава не им е воопшто слаба, Инсиње и Варгас им се одлични играчи и потенцијални ѕвезди во иднина ала Кавани и Хамшик.
Абе јаки не јаки втора-трета постава се, муабетот ми е дека немат да форсираат во ЛЕ, ако поминат убо, ако не пак убо, ку* ги болит на жабарине за ЛЕ.

Aj ako moze nekoj od milanezive da mi objasni so se desava so vasiov komentator ova e vtor pat kako go "tepa" mislam deka i prethodnoto kolo go zamava :pos: Toj ako ne te nasmee nikoj nema:D

се напраивте и вие ко јуве да бил којзнае колку надигран ... одлично го почнаа 2 полувреме сега уште не ми се верува колку падна физички. јасно ми дека среда недела темпо е заебана ствар и сето тоа , и тројца во одбрана е глупа формација али таков пад на физичку план ми е стварно нејасен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom