JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
^ Али овие плаво-црниве со поминат рок се изгледа,никој не ги купува 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќа тука е Интер да им ја спаси честа... oh wait...Poslabi pretstavnici italija nemala vo liga na sampioni otkako jas gledam futbal! Utre i milanco popusinavle.mark my words !
Зашто да не, сезонава ако од некаде треба да прават поени италијаните тоа е ЛЕ, таму всушност и го изгубија третото место, а и онака нит Милан нит Јуве ќе направат нешто позначително сезонава во Европа, нит пак ќе ќарат многу поени. Вака Интер, Наполи, Лацио и Удинезе сигурно повеќе ќе извадат од ЛЕ отколку овие 2 екипи во ЛШ, тоа сигурно, а дали ќе освојат сеедно, не ми чуе мене за ЛЕ, једино ќе се позамарам ако догураат Интер до полуфинале.Среќа тука е Интер да им ја спаси честа... oh wait...![]()
Зашто да не, сезонава ако од некаде треба да прават поени италијаните тоа е ЛЕ, таму всушност и го изгубија третото место, а и онака нит Милан нит Јуве ќе направат нешто позначително сезонава во Европа, нит пак ќе ќарат многу поени. Вака Интер, Наполи, Лацио и Удинезе сигурно повеќе ќе извадат од ЛЕ отколку овие 2 екипи во ЛШ, тоа сигурно, а дали ќе освојат сеедно, не ми чуе мене за ЛЕ, једино ќе се позамарам ако догураат Интер до полуфинале.
Не би се сложил. Јас можам да се кладам дека Милан и Јуве ќе играат најмалку во 1/4 финале на ЛШ и не би ги потценил. Доколку оди Шахтар понатаму, тој што ќе испадне нема да е Јуве па сега ти видиЗашто да не, сезонава ако од некаде треба да прават поени италијаните тоа е ЛЕ, таму всушност и го изгубија третото место, а и онака нит Милан нит Јуве ќе направат нешто позначително сезонава во Европа, нит пак ќе ќарат многу поени. Вака Интер, Наполи, Лацио и Удинезе сигурно повеќе ќе извадат од ЛЕ отколку овие 2 екипи во ЛШ, тоа сигурно, а дали ќе освојат сеедно, не ми чуе мене за ЛЕ, једино ќе се позамарам ако догураат Интер до полуфинале.
Kako toa Juventus i Milan nema da napravaat neshto? A vie zaedno so Napoli , Lazio , Udine DA!?
Kao prvo , Juventus i Milan ako ispandnaat od Grupite , sigurni nema da bidaat posledni , tuku 3 :p shto vodi vo EL , a vie TEK VO PRASHANJE E DALI KE ODITE DO TAMU
![]()
4 екипи се, проста математика, нит Јуве со дифезата е тре ( Шахтјор ги отворија денес ко паштета во одбрана ) нит пак Милан имаат капацитет да го освојат ова натпреварување, единствено Јуве ако имаат 1 тон среќа ко денес што имаа па да догураат до полуфинале, пак, во ЛЕ повеќе поени ќе ќарат овие 4 екипи ако имаат позначителен прогрес, реков, Италија таму беше инфериорна во однос на немците, не во ЛШ.Не би се сложил. Јас можам да се кладам дека Милан и Јуве ќе играат најмалку во 1/4 финале на ЛШ и не би ги потценил. Доколку оди Шахтар понатаму, тој што ќе испадне нема да е Јуве па сега ти види.
Инаку заебанцијата од погоре беше за ЛШ![]()
Удинезе само ќе имаат проблеми и може да извисат, за другиве убеден сум дека ќе ја поминат групната фаза. Сеа ако заебат, јебига ...^ Шо да се придружат во ЛЕ, кога 2 од 4 италијански екипи немат да поминат![]()
Не би се сложил. Јас можам да се кладам дека Милан и Јуве ќе играат најмалку во 1/4 финале на ЛШ и не би ги потценил. Доколку оди Шахтар понатаму, тој што ќе испадне нема да е Јуве па сега ти види.
Инаку заебанцијата од погоре беше за ЛШ![]()
Наполи ќе играт со трета постава, изгорени се да освоет Скудето.Удинезе само ќе имаат проблеми и може да извисат, за другиве убеден сум дека ќе ја поминат групната фаза. Сеа ако заебат, јебига ...
Што се однесуе до мене, Интер сакав да испадне на старт ко Рома лани зашто еве гледам доста од првотимциве играат а натпреварите им се во Четврток али тоа е, дифезава е тре не верувам дека некоја фрка би им направила у групнава фаза со оглед на квалитетот на противниците, освен Рубин.
Па не играа со трета прво коло, Хамшик прва беше, а и '' третата " постава не им е воопшто слаба, Инсиње и Варгас им се одлични играчи и потенцијални ѕвезди во иднина ала Кавани и Хамшик.Наполи ќе играт со трета постава, изгорени се да освоет Скудето.
Протестираја навивачите, тие шо беа на трибини чутеја не навиваја.A гледам на Јуве доста празни места на трибини, срамота, ултрасите на Интер пред некоја година извадија банер против управата поради скапите билети, и тоа во однос на Милан и нивните настапи во ЛШ беа бајаги поскапи, претпоставувам дека и тука случајот е ист, стадион од 40 000 да не е пун е стварно апсурд за вакво натпреварување.
Абе јаки не јаки втора-трета постава се, муабетот ми е дека немат да форсираат во ЛЕ, ако поминат убо, ако не пак убо, ку* ги болит на жабарине за ЛЕ.Па не играа со трета прво коло, Хамшик прва беше, а и '' третата " постава не им е воопшто слаба, Инсиње и Варгас им се одлични играчи и потенцијални ѕвезди во иднина ала Кавани и Хамшик.