Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

:facepalm:
Ова е врвот на темата...подалеку и да сака некој нема да може да отиде.Јасно беше уште од старт дека темава е усрана и дека ќе се тераат дискусии бетер од оние на фејсбук но ни на сон не можев да претпоставам дека во темава ќе сретнам и вакво нешто.

п.с Убаво си беше затворена...не знам кој ѓавол ве натера пак да ја отворите.

Јебига , немаат претстава што значи да имаш играч приврзан кон клубот ....они имале играчи ко Ибра/Турам/Замброта/Канаваро/ итн ...:)

Јебига , немаат претстава што значи да имаш играч приврзан кон клубот ....они имале играчи ко Ибра/Турам/Замброта/Канаваро/ итн ...:)
Кој се приврзува за криминалци бе....

Ајјј, не прдна, се усра... немале они играч приврзан кон клубот ..:facepalm: ( тие шо останаа во сериа б со клубот шо се ? одврзани? )

Ајјј, не прдна, се усра... немале они играч приврзан кон клубот ..:facepalm: ( тие шо останаа во сериа б со клубот шо се ? одврзани? )

Кој освен буфон и Дел Пиеро ? Сериозно уште они да си идеа :pos: :pos::pos:

Кој освен буфон и Дел Пиеро ? Сериозно уште они да си идеа :pos: :pos::pos:
:facepalm: , сам себе го убијал.... прво вели немале они приврзан играч, сега ми дава двајца, и ме прашува кој друг, и сега јас треба да му редам уште дузина други играчи кој биле приврзани за клубот цела кариера... и ќе ми каже е само овие ли? и смајли фејс :facepalm:

Секогаш ќе ме потсеќа на оној одбранет пенал на Роналдињо и на смешките со Ибра минатото дерби:pos::pos:

Жими се најјако беше тогаш:pos:

Со оглед на тоа дека Едвин дојде во Манчестер на 35 и бранеше до 40 и освои сешто, уште има време за Цезар да направи нов трансфер во појак клуб, не во онаа збирштина. Не знам башка Барселона, Ливерпул зошто спијат.

човече ова бразилците ти се најчувствителен народ, порано ќе прочитав како некој бразилец на 29 години се враќа во својата земја да игра фудбал ради фамилијата, Адриано се беше шекнал откако татко му почина, Симплицио даде гол за Рома и отиде на трибините да ја бакне неговата дебела жена и децата, Луис Фабиано го бараа клубови во Европа тој куферите за Бразил, еве сега Цезар, кога го видов клипот мене ми се насолзија очите, играч кој највеќе сум го поштувал од сите што се и биле во Интер, му посакувам се најдобро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom