Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
:facepalm:
Ова е врвот на темата...подалеку и да сака некој нема да може да отиде.Јасно беше уште од старт дека темава е усрана и дека ќе се тераат дискусии бетер од оние на фејсбук но ни на сон не можев да претпоставам дека во темава ќе сретнам и вакво нешто.

п.с Убаво си беше затворена...не знам кој ѓавол ве натера пак да ја отворите.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Јебига , немаат претстава што значи да имаш играч приврзан кон клубот ....они имале играчи ко Ибра/Турам/Замброта/Канаваро/ итн ...:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Јебига , немаат претстава што значи да имаш играч приврзан кон клубот ....они имале играчи ко Ибра/Турам/Замброта/Канаваро/ итн ...:)
Кој се приврзува за криминалци бе....

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Ајјј, не прдна, се усра... немале они играч приврзан кон клубот ..:facepalm: ( тие шо останаа во сериа б со клубот шо се ? одврзани? )

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ајјј, не прдна, се усра... немале они играч приврзан кон клубот ..:facepalm: ( тие шо останаа во сериа б со клубот шо се ? одврзани? )
Кој освен буфон и Дел Пиеро ? Сериозно уште они да си идеа :pos: :pos::pos:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Кој освен буфон и Дел Пиеро ? Сериозно уште они да си идеа :pos: :pos::pos:
:facepalm: , сам себе го убијал.... прво вели немале они приврзан играч, сега ми дава двајца, и ме прашува кој друг, и сега јас треба да му редам уште дузина други играчи кој биле приврзани за клубот цела кариера... и ќе ми каже е само овие ли? и смајли фејс :facepalm:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Секогаш ќе ме потсеќа на оној одбранет пенал на Роналдињо и на смешките со Ибра минатото дерби:pos::pos:

Жими се најјако беше тогаш:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Со оглед на тоа дека Едвин дојде во Манчестер на 35 и бранеше до 40 и освои сешто, уште има време за Цезар да направи нов трансфер во појак клуб, не во онаа збирштина. Не знам башка Барселона, Ливерпул зошто спијат.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
човече ова бразилците ти се најчувствителен народ, порано ќе прочитав како некој бразилец на 29 години се враќа во својата земја да игра фудбал ради фамилијата, Адриано се беше шекнал откако татко му почина, Симплицио даде гол за Рома и отиде на трибините да ја бакне неговата дебела жена и децата, Луис Фабиано го бараа клубови во Европа тој куферите за Бразил, еве сега Цезар, кога го видов клипот мене ми се насолзија очите, играч кој највеќе сум го поштувал од сите што се и биле во Интер, му посакувам се најдобро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom