Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
30 титулиииииииииииии

girls%2Bcry.jpg

Е гол, е гол, Мунтариииииии :D

"I expect some fans, pundits and Presidents wouldn’t be happy unless we had robot referees – and even then they’d complain the computer programmer was a Juventino." - Susy Campanale

Цитираш фан на јуве, исто ко некој тука на фан клубов да го пишеше тоа, односно пристрасно и нерелевантно.

Цитираш фан на јуве, исто ко некој тука на фан клубов да го пишеше тоа, односно пристрасно и нерелевантно.

Ја као што знам оваа е фан на Милан...

интересно ми е како миланези и интераши си се поддржуваат:D

Ах, ме терате да наоѓам нејзина изјава каде што велеше дека ќе и биде кејф ако Јуве го освои скудетото (за претходната сезона), и не е само тоа, често била на страната на Јуве. Такви “фанови на Милан“ не се потребни.

Ах, ме терате да наоѓам нејзина изјава каде што велеше дека ќе и биде кејф ако Јуве го освои скудетото (за претходната сезона), и не е само тоа, често била на страната на Јуве. Такви “фанови на Милан“ не се потребни.

Сузи е фан на Милан.

Отвори и на AcMilan форумот, ке видиш. Неколку членови имаат потврдено.

Навијачите на Интер ја хејтаат многу. Кај нив на форум имаат отворено и посебна тема за неа :icon_mrgr:

ај сеа

Attachments

• 225167_457271834294909_171474189_n.jpg
    225167_457271834294909_171474189_n.jpg
    50,6 KB · Прегледи: 30
Полека, полека, се ближи 100ката на тие што мислат Јуве ќе освои... А овие фановиве од другиве клубови од немоќ пишуваат глупости ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom