Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.151
- Поени од реакции
- 91.275
Ај смејте се вие ќе видите Рафа кога ќе ја освои тројната титулата во Мај ќе се чудите..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај смејте се вие ќе видите Рафа кога ќе ја освои тројната титулата во Мај ќе се чудите..
Се поквалитетни и поквалитетни стануваат тимовите од Серија А ама сеуште се далеку од кремот на Европа.Уште двајца добри играчи пред заминување од сериа а и после само Милан и Интер продавале играчи од над 30 и повеќе милиони.
Се поквалитетни и поквалитетни стануваат тимовите од Серија А ама сеуште се далеку од кремот на Европа.
Следната сезона ќе биде мислам далеку понеизвесна со доста силни Наполи,Фиорентина,Милан и да не се отпишува и Интер а тоа највеќе зависи од засилувањата нивни.
Јувентус пак конкурент број еден ама мислам дека нема баш лесно да се прошета до титулата.
Иако Кавани и најверојатно целиш на Јоветиќ ќе си отидат јас мислам дека лигата добива на квалитет се повеќе и повеќе.
По се изгледа оваа година ќе се мачиме со стримови...

epa neli telma gi otkupija pravata za do 2014?

Конкуренцијата во Серија А оваа сезона ќе биде голема, многу тимови експресно се засилија освен Милан.
Јуве, Рома, Милан, интер, Фиорентина, лацио и парма.

Ke gledame vo oblozuvalnici.epa neli telma gi otkupija pravata za do 2014?
Sent from my Samsung Galaxy S3
Не му беше ни нешто многу тешко според мене па затоа така пишав.Јуве ниту оваа сезона не се прошета до титулата, не гледам зошто би било така оваа сезона.
Тие немаа пари Вимболдон да го откупат (нели и на Телма секоја година идеше тенисот), а не пак новава сезона од Серија А