Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Поради вакви работи сакам Милан да го исцица од Барса онака hardcore ...

Ај пошто веќе Јуве ја освои титулата, и за доброто на Италија, ги повлекувам зборовиве и со среќа утре за дуелот со Барса и да поминете понатаму ....

Ај пошто веќе Јуве ја освои титулата, и за доброто на Италија, ги повлекувам зборовиве и со среќа утре за дуелот со Барса и да поминете понатаму ....

фала брат, не знаеш колку ни значи ова.

Колку сме си сложни на темава милина да ти е да ја отвориш:love:

Зампарини може да биде јак колку сака, но кога ќе отпадне Палемо ќе има смех :pos: :D

Тие се веќе одпаднати...(y)

Зампарини може да биде јак колку сака, но кога ќе отпадне Палемо ќе има смех :pos: :D
Конечно гнасните Палермо ќе скапуваат во Серија Б, мамицата нивна мафијашка:mad:

Палермо да а исто така би сакал и Киево конечно да не ги гледам веке.

Ај кажи што е пичкарски во потегот
Пичкарски е тоа што некој не разбира што пишува во пораката, т.е. разбрал само Хејсел, а се прави паметен. ;)

Палермо после секое коло нов тренер овој е луд ај може после ова пак ќе го врати него :pos:

Е сега ме налутивте, дај боже да отпадне милан :pos:
Си го бараа.:D
--- надополнето: 12 март 2013 во 14:30 ---
http://telma.com.mk/index.php?task=content&cat=2&rub=17&item=24980
Зампарини е идиот тоа е веќе јасно, ама ова тренериви што си ги отпушта и после месец два ги враќа се уште поголеми идиоти

Пичкарски е тоа што некој не разбира што пишува во пораката, т.е. разбрал само Хејсел, а се прави паметен. ;)
Greska si , zaedno so Padroni di Roma

Zasto da se spomenuva Heysel , neka praat nekoja druga poraka , a ne da se vrzuva se so Heysel , ne e prvpat so ovie pseudo navivaci...

Na koj mu kazem i ja , ajt cao

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom