Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
JUVENTUS - Atalanta 3:0

300959_4637544851614_342637958_n.jpg

GAZENJE!!! I da go gledash kako igra , milina , sledno kolo protiv Kaljari , odime so ful sostav i tamu!

ForzaRagazzi! CAMPIONI D'INVERNO

што Рома ??

сигурно не си ја гледал, а незнам ни што сакаш да кажеш .. ама Рома играа на нива, против орачи и копачи, играа и против судијата, Тоти доби жолт картон, а после натпреварот даде изјава каде кажа дека доколку му пререкол нешто на Бергонци и црвен ќе добиел, вака поминал со жолт, што негодувал на одлуката на судијата ..

патем еве погледни го голот на Киево ;)
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12595_416611818407180_370216539_n.jpg

ја гледав утакмицата(колку што се гледаше) и не забележав пад во формата на тимот, ниту некоја поголема разлика од претходните мечеви кога победувавме и се надевам тоа ќе го покажеме на наредните два натпревара против Милан и Наполи :)

А на Киево ова нека им биде последна победа, се надевам наредната година ќе ги гледаме во Сериа Б !! Имаат убав стадион со добра структура, но теренот им е катастрофа, тој терен е лош во летните денови, а не па да заврне дожд или да завее снег, ама тие си се навикнати на тоа и тоа е голема предност за нив, затоа Киево никогаш во тимот не е имал креативец, само тркачи, орачи и копачи !!

Повторно Јувентус оваа година немаат сериозен конкурент за освојување на Серија А.Ќе си ги тепа на шала онака екипите,со тотална доминација на терен.Очигледно дека нападот им е најслаб,што би било доколку земат некој класа напаѓач,во летото беа заинтересирани нели за Перси... уште тој да го земеа.. :vozbud:
И овој Пирло дај нека се пензионира кој пичке матерна,уште со мали деца да игра? :)))

што Рома ??

сигурно не си ја гледал, а незнам ни што сакаш да кажеш .. ама Рома играа на нива, против орачи и копачи, играа и против судијата, Тоти доби жолт картон, а после натпреварот даде изјава каде кажа дека доколку му пререкол нешто на Бергонци и црвен ќе добиел, вака поминал со жолт, што негодувал на одлуката на судијата ..

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12595_416611818407180_370216539_n.jpg

ја гледав утакмицата(колку што се гледаше) и не забележав пад во формата на тимот, ниту некоја поголема разлика од претходните мечеви кога победувавме и се надевам тоа ќе го покажеме на наредните два натпревара против Милан и Наполи :)

А на Киево ова нека им биде последна победа, се надевам наредната година ќе ги гледаме во Сериа Б !! Имаат убав стадион со добра структура, но теренот им е катастрофа, тој терен е лош во летните денови, а не па да заврне дожд или да завее снег, ама тие си се навикнати на тоа и тоа е голема предност за нив, затоа Киево никогаш во тимот не е имал креативец, само тркачи, орачи и копачи !!

a ti glease li plaermo Juventus, togas topkata ne se trkalase po zemja od so imase dozd, i Juventus si tepase a ako roma bea denes podobri od kievo ke tepaa nema vrska vremeto i teretnot za dobar tim,

a ti glease li plaermo Juventus, togas topkata ne se trkalase po zemja od so imase dozd, i Juventus si tepase a ako roma bea denes podobri od kievo ke tepaa nema vrska vremeto i teretnot za dobar tim,

Теренот на палермо и во најлоши услови е подобар од оној на Киево(зимско време).
Киево имаат најлош терен во Италија, бар од овие што сум ги фатил на ТВ.

Се молат сите тимови кои ќе ја пречекуваат рома да обезбедат екстра услови за играње,за да можат лепотициве да изиграат како што сакаат и да престанат да плачат кај ќе стигнат.

што Рома ??

A Киево не играше на истиот терен?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Милано одувек си бил престолнина на модата,колекција есен/зима 2012-2013:cool:
16098_4958392918378_850783695_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom