Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 2.614
- Поени од реакции
- 1.550
За случката со Мунтари и детето: http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/24624
Абе на страница на милан што сакаат можат да тролаат глупости и да викаат дека не смеело дете да земе дрес од играч се живи глупости ..За случката со Мунтари и детето: http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/24624
Дали со цел памет(ако имаш де), го кажуваш ова? Сериозен клуб како Милан ќе се бламира да тропа глупости на својот сајт за вакво банално нешто... srsly?Абе на страница на милан што сакаат можат да тролаат глупости и да викаат дека не смеело дете да земе дрес од играч се живи глупости ..
http://www.chievoverona.it/it/news/il-siparietto-della-maglia-di-muntariАбе на страница на милан што сакаат можат да тролаат глупости и да викаат дека не смеело дете да земе дрес од играч се живи глупости ..
Ај кажи колку ви е помогнато.Ќе ти пишам каде сме оштетени па самиот процени дали се работи за 2 бода.(ова во 10 сабајле што ми текнува)
Првата со Фиорентина чист поништен гол за Сидорф и недосудени 2 пенали.
Со Лацио во гости на резултат 0:0 недосуден пенал за Милан.
Со Јуве на Сан Сиро поништен чист гол на Мунтари при резултат 1:0.
Подарен 1 бод со Болоња,подаред 1 бод со ...хммм дај потсети ме.
http://www.youtube.com/watch?v=__LwsOwviL4&feature=related eve ti vas kolku vi e pomognato..izglej go celo...Ај кажи колку ви е помогнато.
vo red e sve so napisa...ali objasnimi edno neso ...Kako moze neigranjeto vo LS da e prednost??? Pa na site timovi primarna zelba im e liga na sampioni...da si najdobar megu najdobrite... Baska plus pari so si idat na smetka na klubot...Sramota e za klub so statustot i renome na juventus Neigranjeto liga na sampioni da se gleda kako prednost... Inace i barsa i real i baern tocno e deka igraat liga na sampioni ...Ali aj neka ti tekne koga posleden pat ovie timovi imale dur 11 povredni igraci??? i real i barca da igraat bez 14 igraci ko so igrase milan vcera so kievo tesko deka ke igraat neso bolje od milan...Значи цело време се пишува од страна на фановите на Милан дека Сите фанови на Јувентус Плачат и такви работи.Е сеа ја по мое коа цело време читам дека Фудбалерите на Милан имаат по 10 20 30 повредени играчи а тие на Јуве немаат ме тера и мене да мислам дека сите вие плачете.Значи Јуве не е крив што фудбалерите на Милан се повредуваат.Ќе речете па на вас ви е предност што не играте ЛШ.Па кога беше за дупење во вторник и среда како ви беше мило да пишувате денеска со кого игра Јуве и дека додека Милан игра реванш со Барселона играчите на Јуве гледаат во некоја слаткарница со тулумби?и такви глупи заебанции .Сеа одлучетесе дали неиграњето Лш е предност или недостаток?И коа ве чита човек ќе помисли дека ЛШ играте само вие во цел свет.Барселона,Реал,Баерн не знаат за тоа натпреварување нели и не се повредуваат нивните играчи ко вашите.
Наместо да се пишува за сегашната состојба и да се рашири некоја квалитетна дискусија сте запнале со судии па судии.Ова е посветено на двата фан клуба.Човек нема што да прочита .7 страни прееска прочитав и се беше не сме оштетени не вие оштетени.Дај мајка му стара зарем стварно само деца пишуваат.
Па ова беше и моето прашање кон вас,пошто многупати прочитав како ние не играме у ЛШ и затоа сме први/втори.Со ова што го пишувате значи дека неиграњето е предност.А пак сите знаеме дека тим што не игра во ЛШ е во минус и финансиски и као што напиша дека е срам за статус и за реноме на клуб како Јуве.http://www.youtube.com/watch?v=__LwsOwviL4&feature=related eve ti vas kolku vi e pomognato..izglej go celo...
--- надополнето: 11 април 2012 во 18:54 ---
vo red e sve so napisa...ali objasnimi edno neso ...Kako moze neigranjeto vo LS da e prednost??? Pa na site timovi primarna zelba im e liga na sampioni...da si najdobar megu najdobrite... Baska plus pari so si idat na smetka na klubot...Sramota e za klub so statustot i renome na juventus Neigranjeto liga na sampioni da se gleda kako prednost... Inace i barsa i real i baern tocno e deka igraat liga na sampioni ...Ali aj neka ti tekne koga posleden pat ovie timovi imale dur 11 povredni igraci??? i real i barca da igraat bez 14 igraci ko so igrase milan vcera so kievo tesko deka ke igraat neso bolje od milan...
Ти кажав де ...на утакмицата со Болоња ни помогнаа и нема што се дискутираше за тоа,а на друга утакмица не ми се верува дека ни помогнале за да стигнеме до победа.Како и да е повеќе ни е одмогнато од судиите само што некој нејќе да го види тоа.Ај кажи колку ви е помогнато.
Pa ne gleam ja kako prednost golema...Olesnitelna okolnost e da...bidi realen poso i sam znaes deka dokolku juve igrase liga na sampioni nemase ovoj skor da ima vo serija A....Juve sekako deka igra mnogu dobro samo slabata klupa i nemanjeto kvaleteten spic moze da gi cini titula... ali ke vidime...Па ова беше и моето прашање кон вас,пошто многупати прочитав како ние не играме у ЛШ и затоа сме први/втори.Со ова што го пишувате значи дека неиграњето е предност.А пак сите знаеме дека тим што не игра во ЛШ е во минус и финансиски и као што напиша дека е срам за статус и за реноме на клуб како Јуве.