Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ОМГ, шо им направиле на фашистите?!![]()
Биабианиво е тежок деген. Наместо да му ја пушти по земја овој му ја дава на глава на играч кој никад со глава не удрил топка....
..можеби ќе стигниме до наредната фаза во ЕП во ракомет..можеби и Апоел ќе освои ЛШ...ќе покaжи времето
И можеби оваа година на темава нема да се расправа за Калчополи.... Уствари, тоа е веќе премногу.Лацио губи од Сиена со 4-0..Интер рока петарди.....кој знае што ќе се случи во оваа мистериозна 2012...можеби и Берлускони ќе се попедерчи а Марли ќе постани хетеросексуалец..можеби ќе стигниме до наредната фаза во ЕП во ракомет..можеби и Апоел ќе освои ЛШ...ќе покaжи времето
![]()
Да бе Биабиани е крив што Џовинко цел гол утна од 5 метра,,,![]()
Не бе до толку. Биабиани направи се добро освен начинот на кој му ја даде топката. На нога да му ја дадеше 100% гол ќе паднеше. Џовинко се кладам ни на тренинг со глава не игра.
Лацио губи од Сиена со 4-0..Интер рока петарди.....кој знае што ќе се случи во оваа мистериозна 2012...можеби и Берлускони ќе се попедерчи а Марли ќе постани хетеросексуалец..можеби ќе стигниме до наредната фаза во ЕП во ракомет..можеби и Апоел ќе освои ЛШ...ќе покaжи времето
![]()

И боби нема да дојде да каже дека бундес лига е бољеИ можеби оваа година на темава нема да се расправа за Калчополи.... Уствари, тоа е веќе премногу.![]()