Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
вие 5 сезони дробевте и такви глупости имавте изнапишано (диего и мело подобри од мота и снајдер, и моето омилено раниери го стававте на исто ниво со мурињо се само дел од нив ) така да нека не ве чуди што покрај тоа што јуве е најдобар/или во најдобра форма во моментов во калчото сте најреметени на темава.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Јас не велам не, но вас неможи ништо да ви се речи..секој пост го сваќате здраво за готово а и плус ни за мајтап не ве бива..плус дел од вашите членови се радуваат повеќе што Интер е толку слаб токолку Јувентус што е конкурентен и силен..а и тебе те гледам на секој втор пост интер го спомнуваш и не го вадиш од тастатура..после ние сме се брукале..оди ов Интер фан клуб и гледај колку сме реални за состојбата и сите си признаваме за тоа колку нашиот омилен клуб е немоќен и за никаде!
Ги вртиш муабетиве како ти одговара,нас за ништо не не бива,вие сте најбољи,детски муабети. ја само се надоврзав на муабетот со Сасуке,вие зборевте така и дел од миланезите,го шитнавте Ето,ги земавте Зарате и Форлан,замените за Ето,го земавте Раниери и побитно ви беше да го реметите Јуве,ние не реметевме никој и немавме ни основа за тоа,и не знам како сме се брукале,дали критикувањето на Секо и остали,па пцуењето на играчите како Поулсен,Молинаро,Грирега е брукање? демек ние не бевме реални кога ги пцуевме играчите и управата.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Цело време се врти муабет како Јуве биле очајни 5-6 сезони а уствари ова им е петта сезона по враќањето во Серија А. Првите две сезони завршија на 3 и 2 место со играчи во првиот тим како Амаури, Де Чеље, Молинаро, Поулсен што значи дека не се избрукале туку се надминале себеси. И од кога тоа 2 и 3 место се брукање?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Koj ве реметел пред сезона ? Интер лани завршија втори, го дадоа Ето, го имаа Гасперини за тренер, кои биле тие самоуверени кои ве реметеле ?
Ја лично сум изненаден од она што до сега го покажаа Јуве но и апла се уверивме што значи да не играш во Европа а уз пут да имаш и квалитетен состав. Како и да е, долга е сезоната, еден кикс и нештата може драстично да се сменат, наше е да се надеваме на такво нешто, друго и не ни преостанува иако кога се во прашање Интер, приоритетот е трето место, Милан е тимот кој се брка со Јувентус.
Знаеш и ти самиот,а бе ај Јуве ко и секоја година,не ми смета мене тоа,кога има причина нормално дека ќе не реметат,а и на форумов ова е главна занимација,не заебававте за розевите дресови,а од друга страна го шиткате Ето,го зимате Раниери,тоа не го сфаќам,кога и твојот тим ти е у хаос и уште непочната сезона го реметевте Јуве..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
E како да нема ремет за розевите дресови, дај жити све како тоа да помине неизреметено по форуми ? Сите тераа сеир на тоа без разлика за кого навиваат, не само у Италија него и надвор од земјата.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
вие 5 сезони дробевте и такви глупости имавте изнапишано (диего и мело подобри од мота и снајдер, и моето омилено раниери го стававте на исто ниво со мурињо се само дел од нив ) така да нека не ве чуди што покрај тоа што јуве е најдобар/или во најдобра форма во моментов во калчото сте најреметени на темава.
Ја само за Диего имав големи надежи,али од друга страна лесно е да праите споредби од тој Јуве и тој Интер,од една страна имаш тренер како Мурињо,склопен тим спремен за скудето,од др. страна имаш тим кој не знае кај тера,да не зборам за управата,се кладам дека Диего да беше во тој тим на Интер дека ќе газеше,на крај Диего имаше повеќе асистенции од Снајдер,иди провери.. него за ова ли сме се брукале?а што е со Кварезма и Мансини?новиор Роналдо,што е со Кутуњо,новиот Пато?Сантон,наследникот на Малдини? што вие муабетот сеа?дека Јуве беше катастрофа,дека сте не реметеле?ја нигде не го негирав тоа.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 20:17 ---
E како да нема ремет за розевите дресови, дај жити све како тоа да помине неизреметено по форуми ? Сите тераа сеир на тоа без разлика за кого навиваат, не само у Италија него и надвор од земјата.
А бе ок тоа,него муабетот ми е дека пред почеток на сезона ги праевте тие муабети,сеа кога Јуве се бори за скудето ве нема нигде,уште непочната сезона ај бе овие Јуве пак седмо место,а од др. страна тимот ви се распаѓа,значи побитно ви беше Јуве да го реметите.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Не го сваќам муабетов '' никаде не нема '', али ок, нека е ...
Во Мај ќе видиме кој на што е.

А ако Интер моментално се распаѓал, тогаш незнам што е со Јувентус во периодите на Ферара, Закерони и лани, со жутиот просек на клупа, чим за овој Интер си со став дека се распаѓале можам да претпоставам аналогно на истово со каков став си бил за тој Јувентус и оп, оваа сезона наеднаш се одраспаднале ...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не го сваќам муабетов '' никаде не нема '', али ок, нека е ...
Во Мај ќе видиме кој на што е.

А ако Интер моментално се распаѓал, тогаш незнам што е со Јувентус во периодите на Ферара, Закерони и лани, со жутиот просек на клупа, чим за овој Интер си со став дека се распаѓале можам да претпоставам аналогно на истово со каков став си бил за тој Јувентус и оп, оваа сезона наеднаш се одраспаднале ...
И ја не сфаќам како го реметите Јуве а од др. страна Ето ви отиде,не земавте ниеден класа играч,го земавте Раниери,не мора да се праи муабет за него.. после Мурињо,Морати не знае кај да тера,и ти го знаеш тоа само не сакаш да признаеш..

Пред се,Интер ги нема тие финасии што ги има Јувентус,плус тука е и новиот стадион,за да направиш тим ти треба финансии,Јуве почна лани да го гради тимот на чело со Ањели и Марота,откако дојдоа они Јуве е подобро огранизиран и тоа се гледа по резултатите.Интер пред две години беше светски шампион,да сеа пред неко коло биде 16-то место,по Мурињо идете се надоле и надоле,тоа го покажуваат и резултатите.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
До пред некое коло, сега не се 16ти, се вклучија во битката за третото место, дека тонат по Мурињо тоа е точно, дека беа лимитирани по неговото заминување, и тоа е точно, не беа достапни класа тренери кои можеа истото да го направат со тимот со кој располагаа и се случи тоа што се случи, уз пут се случија и низа грешки од управата, грешки кои се случувале во многу други тимови, и тоа е дел од спортот.

Соочени сме со тој факт дека клубот доживува еден транзициски период кој Јувентус сеуште го живее без разлика што на 23 кола до крај се први ( 2 години по ред не се во ЛШ, пред 3 години ни до нокаут фазата не догураа а беа декласирани од Баерн дома ), само пак не знам за какво реметење правиш муабет, освен за дресовите, али ај, дојдоа вашите 5 минути, терајте си ги како знаете.

Ја реков, во Мај ќе видиме кој на што е.

С

сашенко

Гостин
Никогаш во животот не сум ниту ке го речам тоа.Посебно не ова болдираното.Истото можам да го потврдам за уште неколку дечки од фан клуб јуве.Ако некој талент од страна се појавил и се декларирал овде како фан на јуве и зборел такви глупости тогаш свесен ли си ти колку такви се имаат појавувано и од Милан и од Интер па никогаму ништо на крај.Тие таквите си одат и си доаѓаат.Ја си знам со кого од овие 2 фан клуба можам да напраам добар маубет и не се замарам со останатиот свет што од време на време пројавува желба да пише нешто и да ги сподели неговите фрустрации со нас.А биле реметени сите на форумов верувај ми.Јуве можеби најмногу зошто нашите очекувања секогаш беа високи ама јуве потфрлуваше и нормално начекаа другите и сеир си тераа овде.Сега Јуве еве изигра една супер полусезона, има ветувачка игра и каде виде јадење гомна од нас? Од еден член или двајца ако искочило нешто такво повремено ама не го рачунај тоа секогаш се наоѓаат двајца идиоти на било која тема.Ние сега имавме можност да фаќаме сеир на Интер пошто не им појде баш најдобро сезонава.Ама јас не се сеќавам дека некој од нашиот фан клуб изеде приближно толку гомна на таа тема колку што имаше од страна на интер кога не ни одеше добро на нас.Остајте муабетите тогаш 7ми завршивте а сега е сред сезона ке правиме муабет у Мај.И во Мај ке го правиме маубетот не е проблем.Ама сеир нас ни пукавте цела година не само во Мај.Тоа со ајварите цела година не зезавте.А еве сега никој не јаде гомна за Интер, сами си вадите приказни некои со сила.Ја знам дека ке се врати Интер и дури и го кажав тоа милион пати.Ама кој овде ги чита мислењата кога сакаме маубет да правиме? Ги игнорираат пошто нема што да вратат на тоа.Сакаат да јадат гомна сите, па ги начекале неколку мочковци што се нарекуваат себе си фанови на Јуве и си ја задоволуваат желбата да реметат некој од јувенташ.Кога некој мене ми ги игнорира мислењата овде, и кога мижи и скрола надоле секогаш кога ке види дека правам асален муабет а ги бара само тие неколку мочковцки како што реков што се декларираат како фанови на јуве само за да си тера сеир со нив тогаш јас нема што да пишам на темава веќе.Игронираш некој што сака маубет да направи, а му враќаш на тролот со маубет.Епа јбг сами ваква темава ја направивме.

И еве syn што вика нашите 5 минути дојдоа ке си тераме како што сакаме.Ако јас го преќутам ова и не јадам гомна за никого (како и обично) ке дојде време кога на Јуве нема да му оди и да речеме паднеме на табелата некое место сеирот одмаа ке дојде од сите страни и ке почнат муабет толку ви беше се залетувате цела сезона и се правите шампиони у септември и сеа еве ви го.А сум ќутел и не сум јадел гомна за никого.Не бива така луѓе, има дечишта со кои неможеш да се разбереш и кои ептен трескаат глупости ама се научивме тие што пишуваме веќе неколку години овде и нема смисла вакви работи.

В

Вори

Гостин
Какво промашување на Хамшик,не ми се верува.Ова може да го чини Наполи,три бода.
Туку нека промашува вака и во ЛШ,што кој... :icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
Како играат Наполи секоја чест, ми се чини да имаат малце подобра завршница ќе ги тепаат и Јувентус и Милан ама немаат зае в жал. На Кавани како да не му е денот денеска многу слабо се открива.. мислам дека брзо во второ полувреме на негово место влезе Пандев има осет он ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom