Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Според коментарите ваши, човек ќе помисли дека Лацио води и тоа со 2-3 гола разлика..
А уствари еден гол само постигнале и тој од пенал.:D

Црвениот картон си го направи своето.
ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЈА на лацио која требаше и со 2-3 гола разлика да биде изразена.
пречки,стативи,волеи,глупости.. се имаа.
Иако не ми е меѓу омилените тимови,сепак заслужено победија.

Штета,највеќе боли вака во последна минута.Најзаебано е,можам да замислам како се осеќаат навивачите на Рома.

Заслужено нема што, Клосе pure class, цар.

Тоооо Клосе :cuc:
Заслужија гол!

Уште тој ни фали ...
Од овие 22 играчи што се на теренов како би ни легнал Хернанес.:) Баљда ќе биде некад без пари па ....

Nope Стекеленбург(со ш:pos:) видиго како брани а ни треба голман секоја чест 2 гола што ги прими немаше шанса да ги фати :/

Тое дечки заслужена победа на Лацио и се гледаше само колку повеќе ја посакуваа победата и колку беа помотивирани нивните играчи..според мене ќе беше неправда доколку завршеше нерешено бидејќи исркено Лацио денес беше подобрата екипа!

Тое дечки заслужена победа на Лацио и се гледаше само колку повеќе ја посакуваа победата и колку беа помотивирани нивните играчи..според мене ќе беше неправда доколку завршеше нерешено бидејќи исркено Лацио денес беше подобрата екипа!
Подобра екипа откако останаа со играч повеќе. Пред тоа никакви ги немаше, само Хернанес играше.

Каква мајсторска завршница на Клосе ...

Инаку 2 утакмици 2-1,5 утакмици 0:0 и Парма го тепаше Наполи на гости со што може да се заклучи дека колово беше НАМЕСТЕНО ! :D

Подобра екипа откако останаа со играч повеќе. Пред тоа никакви ги немаше, само Хернанес играше.

Можеби и си во право но јбг се гледа цел натпревар а Рома беше немоќна да направи нешто повеќе со играч помалку!..ништо ен е страшно Рома не е лоша екипа само што не е можно да победува на секое дерби против Лацио...

Лацио колку пати играше кец у два и два у кец сезонава? Да беше некој друг тим сега ќе имаше -50 бодови.

Ми мириса на уште едно Калчополи.Само што сега мислам дека други ќе бидат актерите.

4 гола Миро за 6 кола а?? Толку нема даено последните две сезони во бундес.

Ама како шо викаат, боље да си прв у село него последен у град.:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom