Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ѕвер е Џовинко, се надевам нема да се врати во Јувентус.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ми мирисат дека Наполи ќе ја вртат.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Neka ja vrtat napoli, aman... preku kur veke so ova ebano nezasluzheno treto mesto za inter.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.035
Neka ja vrtat napoli, aman... preku kur veke so ova ebano nezasluzheno treto mesto za inter.
Интер нема шанса за третото место, прво Наполи дома играат со Сиена, една од најместачките екипи во првенствово која има обезбедено опстанок, второ, и Удинезе треба да изгубат.
Удинезе играат со Катанија, еве и да не победат, ќе извлечат макар и нерешено, па дури и да изгубат на крај краева, Наполи сигурно ги победува Сиена. Нема теорија да се поклопат коцките, за тоа свесни се сите во Интер.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Syn, a da tepashe inter so parma minato kolo i deneska protiv milan, a napoli da zagubi deneska, kako ke stoevme togash?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Поголеми се шансите Ибра да изигра добро на голема утакмица отколку Интер да се пласира во ЛШ.:D

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Интер нема шанса за третото место, прво Наполи дома играат со Сиена, една од најместачките екипи во првенствово која има обезбедено опстанок, второ, и Удинезе треба да изгубат.
Удинезе играат со Катанија, еве и да не победат, ќе извлечат макар и нерешено, па дури и да изгубат на крај краева, Наполи сигурно ги победува Сиена. Нема теорија да се поклопат коцките, за тоа свесни се сите во Интер.
За Лига Европа, ако сакаат... тогаш мора да победат вечер. Затоа што последниот натпревар го играт против Лацио, кој победи ќе игра во ЛЕ.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.035
За Лига Европа, ако сакаат... тогаш мора да победат вечер. Затоа што последниот натпревар го играт против Лацио, кој победи ќе игра во ЛЕ.
Лига Европа :pos:
Тоа првенство ти е само трошок, поише даваат за хотели, авионски летови и слично, отколку што заработуваат ...
Воопшто не им се исплати таму да играат, можно е да играат само зашто запнаа за ЛШ, им се пружи шанса да изборат пласман и се поебаа на сам крај, па зависи и од другите како ќе изиграат последниве 2 кола, дали Интер ќе останат на место од табелата кое води во ЛЕ или не.
Најпаметно за нив е да не играат во ЛЕ и ко Јуве да си го ладат сезонава, од викенд за викенд.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Читам многу шанси промашиле Наполитанциве во прво. Јебига, ќе се игра ЛЕ.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Лига Европа :pos:
Тоа првенство ти е само трошок, поише даваат за хотели, авионски летови и слично, отколку што заработуваат ...
Воопшто не им се исплати таму да играат, можно е да играат само зашто запнаа за ЛШ, им се пружи шанса да изборат пласман и се поебаа на сам крај, па зависи и од другите како ќе изиграат последниве 2 кола, дали Интер ќе останат на место од табелата кое води во ЛЕ или не.
Најпаметно за нив е да не играат во ЛЕ и ко Јуве да си го ладат сезонава, од викенд за викенд.
Бар нерешено вечер со Милан, после нека им ја пуштат на Лацио и таман. Нема ЛЕ :pipi:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.035
Бар нерешено вечер со Милан, после нека им ја пуштат на Лацио и таман. Нема ЛЕ :pipi:
Ќе видиме, ја сум убеден реков, тепа Милан, ако ме демантираат јебига, честито ондак титула за вас. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom