Капело рекол дека сакал да одмори малце а и не веруем дека така лесно ќе се откаже Челзи од Боаш за кого платија 15 ФАКИНГ МИЛИОНИ !На повидок е голема трампа, Боаш во Интер, а Дон Фабио Капело во Челзи!
Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...Ништо, изгледа не била местена за 1-2 туку за 1 поради коефициентот. Секаде има сомнителни резултати а само за Италија се кења
Новара ги прекичмија од ќотек. Кутриве од Интер после меч на костозглобно ќе идат. Па уште тој што го дигна Станкович ни жолт не доби![]()
Никој не спомна дека е местена, не измислувајФановите на интер велат дека била наместена :/
![]()
Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!Фановите на интер велат дека била наместена :/
![]()
Никој не спомна дека е местена, не измислувај![]()
Еден фан на интер така ми рече, пред малце :/ Сериозно.Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!
Па и мене тоа ми е зборот. Не е секој пресврт автоматски и местен меч. Пресврти има во секоја лига во светот а само пресвртите во Италија се ставаат на скенер. Последните 2-3 поста ми се иронично напишани.Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...