Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
На повидок е голема трампа, Боаш во Интер, а Дон Фабио Капело во Челзи!
Капело рекол дека сакал да одмори малце а и не веруем дека така лесно ќе се откаже Челзи од Боаш за кого платија 15 ФАКИНГ МИЛИОНИ !
Па толку му е на Милан буџетот бе мамата,со све ценкања и слично !

Формата на Интер на последните 5 меча: L, L, D , L, L :D :D
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
mora.png

Не заслужува Интер да заврши 3то место односно да избори пласман за Лига на Шампиони ...

Лече имаа 0 победи дома во 9 натпревари. Им гостуваа Интер и победија за првпат на домашен терен.
Палермо постигнаа 2 гола во 10 утакмици на гости. Дојдоа на Меаца и му дадоа 4 на Интер.
Изгубија 4-0 од Рома.
Новара имаат 3 победи во лигата, од кои две над Интер.
...

14482315.jpg

Tinkerman, uno di noi.
touched.gif

Ништо, изгледа не била местена за 1-2 туку за 1 поради коефициентот. Секаде има сомнителни резултати а само за Италија се кења:)

Новара ги прекичмија од ќотек. Кутриве од Интер после меч на костозглобно ќе идат. Па уште тој што го дигна Станкович ни жолт не доби:pos:

Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...

Фановите на интер велат дека била наместена :/

:facepalm:

Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!

Никој не спомна дека е местена, не измислувај :)

Кој напиша такво нешто???..дај доказ??..па пореален натпревар од Удинезе -Милан вчера немаше..се виде од небо дека поштено си изиграа Милан и си победија..и Удинезе имаше шанси за победи но си прокоцкаа предност и си изгубија!

Еден фан на интер така ми рече, пред малце :/ Сериозно.

Тврдам и стојам на зборот дека Милан поштено си тепаа, ако ја свртија ...
Па и мене тоа ми е зборот. Не е секој пресврт автоматски и местен меч. Пресврти има во секоја лига во светот а само пресвртите во Италија се ставаат на скенер. Последните 2-3 поста ми се иронично напишани.

Иначе, Интер бе, што правиш? Ми скинаа ливче за 6000. Новара си чекаше пола година за победа и дојдоа старите муштерии па и тие си дочекаа да победат:pos:

Сега сфаќам како им било на ѓубренташите со ѓубрево ......ДА бог да 8ми да завршиме да не спасат од макиве ....малоумен имбецил со пола грам авторитет - резил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom