^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Пиши си кој ти се омилени фудбалери, тренери... што посакуваш во новата 2012 година и слично.навивам за милан,омилен тим ми се и уште од мал ги пратам и навивам за нив
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши си кој ти се омилени фудбалери, тренери... што посакуваш во новата 2012 година и слично.навивам за милан,омилен тим ми се и уште од мал ги пратам и навивам за нив
навивам за милан,омилен тим ми се и уште од мал ги пратам и навивам за нив
)
Сите сме биле на тоа место некогаш, ако не сакате да му посакате добредојде, барем не коментирајте без врска.Добредојде.навивам за милан,омилен тим ми се и уште од мал ги пратам и навивам за нив

Немам план да почнувам да си го мерам колкав ми е со некој друг тука и вака и така ке победам
Тотенхем - Милан ЛШ лани нема што да коментирам само потенцирам некој работи. На некои кои се прават чукнати![]()
Јас незнам како уопште фан на Јуве се дрзнуе да суди за некој тим. Па твојот Јуве лани она што го напраи во Лига Европа е нешто крајно страшно ( случајност нели ?). На ниеден тим до сеа му се нема случено такво нешто на сите 6 натпревари да изигра нерешено, али ете и тоа се можело. Имате право само вашиот тим да го критикувате и судите немате никакво право да го ставате нит Милан нит Интер во никаков контекст.
И како тоа Тотенхем изглеал налик Барселона против Милан ? Баш ме интересира, па ако не ти е тешко чекам одговор.

Не, сите тројца ја поседувалеА што значи ова тројца што има ставено кај оваа Томази, дека сите тројца ги поседува?![]()

Не, сите тројца ја поседувале![]()

Џерард Пике (Златан Ибрахимович)
![]()
(they see me trolle'n)

Pupone немој жити мајка, кој же чита глупости 20 стране, да се вратимо на посериозните работи као оваа
MARCO BORRIELLO | Roma, Forward, 29
Transfer value €8.5mInterested clubs Juventus, InterChance of leaving in January 80%
Во пакетот е вклучена и фризурата![]()
![]()