Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940

НЕ НЕ НЕ НЕ не ми е верно ова!
--- надополнето: Dec 11, 2011 1:37 PM ---

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па нели Боатенг женет е и дете има?

edit: се развел сеа глеам :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ова е срамота да не се суди :tapp:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ова од авион се виде дека е пенал. Судијата беше на 5 метри од Сидорф но не досуди пенал, иако го виде ..

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Каков смрден судија е овој Роки ццц не ми се верува дека не го свирна ова ...

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Шо е срамота бе ??
гледате само тоа што сакате да го видите!

Имаше ли фаул од Абате за да им дадат слободен на Болоња? - немаше! така да не кењајте само.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Ова е срамота да не се суди :tapp:
Фарсалонец најде да зборе за судење :pos: а онаа недела ја забрвивте коа не и дадеа на Милан пенал со Џенова кога играа два пати со рака??? Тоа се забрава. :D

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Фарсалонец најде да зборе за судење :pos: а онаа недела ја забрвивте коа не и дадеа на Милан пенал со Џенова кога играа два пати со рака??? Тоа се забрава. :D
тоа е проблемот,што тогаш не досудиле пенал,сега болоња да страда ради тоа.додека така судат италијанскиве судии,фудбалот ќе си тоне.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
тоа е проблемот,што тогаш не досудиле пенал,сега болоња да страда ради тоа.додека така судат италијанскиве судии,фудбалот ќе си тоне.
секоја екипа страна по едно коло на Милан му мина редот со Фиорентина сега редно е да и вратат со добро.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
која барселона бе не тролај, за интер сум. Овој судија многу го има оштетено интер па затоа и не ми е баш најомилен

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Мене друга работа не ми е јасна. ОК, не досудил пенал, не досудил, поминало. Можеби не видел, можеби не сакал да види, можеби му враќал на Милан за тоа што бил оштетен на некој друг меч итн. Ама зошто кога играчите на Болоња оправдано се бунеа тој му даде жолт картон на еден од играчите. Си направил превид и што се бламираш да делиш жолти картони а ти си крив. Да не сака он да греши а оштетените играчи да му ќутат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom