оди сонувај беЕјј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори
охлеле они Џенова не може да ја победат а не па Милан, очекувајте хет трикако не отворите до четврток јас ќе отворам само пазте кога јас отворам тема рома победува 99,9999(9)%
за нив МЕКСЕС-Силва
Бонера нема да игра за со вас тука се Неста-Силва
Местија за да нема повеќе од 5 головиОвие Милан пак наместија........се да им ебам.
После оваква игра на Рома нема потреба да се брукаат со теми овоа оноа.Ќе отварате ли тема Рома-Милан?
Играч од пола милион е а за над 20 мил може да биде продаденНе знам шо играч е тој Ночерино, ама од кога го видов прв пат(пред месец и пол на Камп Ноу) ми станува ептен омилен играч, само заради фацата. Има фаца за освојување на ЛШ и Златната Топка!
Сепак дерби еПосле оваква игра на Рома нема потреба да се брукаат со теми овоа оноа.
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:01 PM ---
Играч од пола милион е а за над 20 мил може да биде продаден
како не се јавија да ја уплатимеОвие Милан пак наместија........се да им ебам.
Рома-Милан никогаш не е било дербиСепак дерби е
Он со далинско ги игра играчитеПа Галијани педер,како паѓаат голови така ја врти......калчополи класично.
Па Галијани педер,како паѓаат голови така ја врти......калчополи класично.како не се јавија да ја уплатиме
Газпапир се враќа после божиќ.Бенитез се спомнува како можен наследник на Раниери...