Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
:pos: :pos: :pos:
или матно ќе ти се види и ова, па ќе ми стаиш дека не тепавте последната утакмица :pos:
Jok....nemam pamtenje od edna godina....0-6 e rezultat koj ubavo zvuci...se sekavas?
A za kalcopoli se diskutirase na vremeto....ne mi se prekopuva po forumov po stari diskusii, ke otideme vo OT.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Prediskutabilno sudenje vo interes na Inter. Na natprevarite so Milan vo polza na protivnicite. Ne e toa nesto od vcera pa da ti objasnuvam sto kako i zasto mu bea pokloneti 2 tituli na Inter.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Prediskutabilno sudenje vo interes na Inter. Na natprevarite so Milan vo polza na protivnicite. Ne e toa nesto od vcera pa da ti objasnuvam sto kako i zasto mu bea pokloneti 2 tituli na Inter.
Скаран си со правилната употреба на зборовите и нивното значење.... ајт

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Не им замерувам веќе на Јуве нека почнат и да местат и нека ја присвојат Сериа А ... само нека се пласираат во лига на шампиони... ти ебам лигата со испадите со екипи како Сампдорија а догодина Наполи и Лацио ... овој пат потребно му е местење на калчово

С

сашенко

Гостин
Амаури го дигна гласот против јуве.Изгледа телево не се интересира за јувентус веќе и гледа само да си ја врати формата и не се замара дали јуве победува или не.Корпа ни мава хаххха.Ех да сака да си отиде стварнооо

Amauri: Briga me za Juve...Ne razmišljam više o Juventusu. To da li gube ili dobijaju nije moj problem.http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1042

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Не им замерувам веќе на Јуве нека почнат и да местат и нека ја присвојат Сериа А ... само нека се пласираат во лига на шампиони... ти ебам лигата со испадите со екипи како Сампдорија а догодина Наполи и Лацио ... овој пат потребно му е местење на калчово
Оти бе ? Не е поубо и помаливе тимој да се развива? Или ај само овие шо ги знајме "звучниве" нека игра.. Ко така ај нека престана да постојат другиве а ?

бтв...

Или е удине мн јак или овие Палермо се за нигде.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Branko Ilievski
SE CUSTVUVA 2:0 :)))))))))
about an hour ago · Like ·
15 people like this.

:pos: :pos:

Бре бре неписмен коментатор :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Па да беше писмен немаше да биде Интераш xD

Овој Санчез еден ден ќе вреди колку Меси и Роналдо !

Kajgana Shop

На врв Bottom