Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Не сме се кладеле само сум дал мислење до сега е точно :)
рома секогаш кога игра во ЛШ игра слабо во италијанско секогаш така со овој тим нема да издри како лани

оваа година имаме капацитет за добри резултати на двата фронта, биди сигурен

ај да видиме кој ќе биде во право :)сартов немора ништо да значи

секогаш имате лоши резултати во серија а кога играте лш колку пратам стално е така лани затоа имавте добри резултати а ние еднаш сме изиграле слабо што не значи дека во иднина ќе се повтори

Изгледа како што тргнала работата повторно Јувенташите во Интер ќе се крстат :).

--- надополнето ---

Да де

Милан , Рома и Интер во 1/4 финалето !

Ти многу оптисмит бе?

Deal.

Јас викам дека нема сите три да поминат, ти викаш дека сите три ќе поминат. Така? :)
Да де

Милан , Рома и Интер во 1/4 финалето !
А ако по некоја случајност не влезе ниедна(пу пу да не урочвам нејчум така) имате некоја утешна награда? како враќањето пари назад по кладилнициве нешто? :pos:
Изгледа како што тргнала работата повторно Јувенташите во Интер ќе се крстат :).

--- надополнето ---

Ти многу оптисмит бе?

мене само интер не ми се сигурни иначе и ја би се кладел :)

--- надополнето ---

Ти многу оптисмит бе?

Не ме дупи педер, оној Тотенхем шугав што набацил 2 пута у прво и што не излезе од 16-тик ЦЕЛО полувреме нема да издржи ни 20 минути да не прими гол на Вајт трт мрт лејн како и да беше !

Не прави иста грешка Алегри, стартуваат Пато Ибра и Робињо тамо. Биќе весело.

Шахтјор е гостинска екипа, увек бил дома после се серел, Рома глатко ќе си помине.

Скаутов ме плаши ама Баерн у никаква форма, очекуем и туе лесно поминување !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom