Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Се согласувам. Шо да прајме до толку сме способни. Некои мислат дека ако ги победивме Интер, најдобри сме, а фактички сме на рамниште на Болоња, то е вистината, за жал. :( А ти Bianconero_vero не лажи дека не сум за Јуве, кога очигледно сум. :pos:

Haket_man, те победи на кладба и те направи бјанконеро на форумов, али само на форумов. И доста со вакви постови тука , многу си досаден, не помислувај да не изнервираш, ми се повраќа кога те читам.

Haket_man, те победи на кладба и те направи бјанконеро на форумов, али само на форумов. И доста со вакви постови тука , многу си досаден, не помислувај да не изнервираш, ми се повраќа кога те читам.

И мене коа не знаете да сватите заебанција :}

Значи, ако почнам да пишувам повеќе такви постови, ќе повраќаш? Епа ево, ако сакаш да ослабиш некое килце со повраќање, да ти помогнам. Ти само кажи, ќе ги соберам јас и Dek0, kire-inter, vaskopandev, IOsono, Syn, benemeata, 223-305, mercenary, ако треба и некој од миланезите ќе викниме, не е проблем тоа. Тука сме да си помогниме меѓу нас, нели? :wink:

ps. Не одговараме за несаканите ефекти.

^
Интересно. Ми теквит Фантом го накити Интериста на времето па доста го мешаја.
А Хакет Ман го накити на Заебаниот?

Мојме и да напрајме event на форумов, ко оние од фејсбук, ќе се викат - Гушни навивач на Јувентус.
:)
Zaebaniot е лично мој производ .. накитен е од глава до пети :)

Значи, ако почнам да пишувам повеќе такви постови, ќе повраќаш? Епа ево, ако сакаш да ослабиш некое килце со повраќање, да ти помогнам. Ти само кажи, ќе ги соберам јас и Dek0, kire-inter, vaskopandev, IOsono, Syn, benemeata, 223-305, mercenary, ако треба и некој од миланезите ќе викниме, не е проблем тоа. Тука сме да си помогниме меѓу нас, нели? :wink:

ps. Не одговараме за несаканите ефекти.

Ти си ми омилен Јувенташ, ич да не те боли шо ти викаат другарчињата од фан-клубот!
Они тебе аватар и потпис... нек трпат сега :pos:

ооо ти текна да се јавиш, прашав пред две недели кога Рома се наоѓаше на 3-тото место, а Јуве 7-мо, а ми одговараш кога Рома падна на 7-мо, а Јуве 6-то, морее итар си те ејј :) :)

btw нормално кладбата важи доколку се кладев со тебе, мене ич не ми текнува со кого се кладев и кладбата беше дали Рома ќе заврши во првите 4-ри, така ли???
Не памтам во што се кладевме и како точно беше само ја ти реков дека Рома ќе има доста послаба сезона од лани речиси секогаш е така кога играте ЛШ многу тешко стигате до 4то место плус со Раниери незнам колку ке се снајде добар е само Серија А кога игра.Но ке видиме има уште доста време а и Шахтјор не е слаба екипа па сега дали ќе биде попаметно рома да помиине понатаму или да остане ќе видиме имаше и дебата на скај за тоа.

Не памтам во што се кладевме и како точно беше само ја ти реков дека Рома ќе има доста послаба сезона од лани речиси секогаш е така кога играте ЛШ многу тешко стигате до 4то место плус со Раниери незнам колку ке се снајде добар е само Серија А кога игра.Но ке видиме има уште доста време а и Шахтјор не е слаба екипа па сега дали ќе биде попаметно рома да помиине понатаму или да остане ќе видиме имаше и дебата на скај за тоа.

Јас се кладев тогаш со пупоне ако не сум грешка дека рома нема да заврши во топ 3 или топ 5 така нешто беше..На почеток на сезоната се кладевме

Јас се кладев тогаш со пупоне ако не сум грешка дека рома нема да заврши во топ 3 или топ 5 така нешто беше..На почеток на сезоната се кладевме
еех сеа ме тераш да ги барам постовите?Можда со повеќе се калдел пупоне бил сигурен :)

Паметен е Пупоне, се клади со цел ваш фан клуб и на крај ако изгуби само он ќе го јаде, а ако добие цел фан-клуб ќе бидете со други аватари како тогаш кога навивавте за Барса.:pipi:

не бе со еден се кладев, незнам сега кој е, дека Рома нема да заврши во топ4

Со мене се кладеше СИГУРНО ама незнам за топ колку а ни во што....ме мрзи да барам ама тој сум сигурно

ајде утре ќе го побарам постот и ќе видиме што како :)

Рома нема да биде во топ 3 годинава се кладам...

епа ајде да се кладеме??

до почетокот на наредната сезона носење аватар по наша желба??? значи завршува сезоната,ако ти си во право ставам аватар по твоја желба се до почетокот на сезоната 2011/12, значи цело лето!!!

Договорено.....DEAL DONE....:zlo:

СТРАНА 12 и 13 од темава ке го најдеш разговорот...
За топ 3 била кладбата опаааа:vozbud:кој ке носи аватарче летоскаа хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom