Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Добро зошто ве мрзи да го кликнете икончето за видео, од кај знам дали си ставил клип за фудбал или песна од Миле Китиќ?
Не кликам во знак на протест! :)

СреЈЧен ? :D

пс:колку фати на лече 1х ? ;D

ЛЕОМУНТАДА
Ме потсеќа на лимонада зборот, повеќе ми се свиѓа Ремунтада, ем ги ребраш овие од Барса ем комшикиве почнува нервоза да ги фаќа, и најдобро од се 50% од фановите на Јувентус се и фанови на Барса(фанови по потреба), па кога ќе видиш 3 муви со еден удар :)

Derby con Crotone, Seria B... една од најдобрите песни на Битлси :pos:

Леле кобење Бранеее.... ц ц ц ц луд човек!

--- надополнето ---

Па знам, и ти и Чапо дека кажавте... Ама Сасуке е ладен ко шприцер, а и тетовчанецон нешо глуми лудило...

Интересно првенство следи, па ќе видиме ко че коме :)

Циган ! :)

Цело време збореше Милан го потценува противникот, и кој рече може да ги казни, ја глеав со еден другар и му викам Милан прима гол у наредни 5 минуте, уште не доречен тоа ќелавиот се посра маме му ебем :)

А не глумим лудило 9 поена не се малце, и да ги победите тие 2 заостанати кој ќе треба највише ќе заебете работа. Лео го нема оној победнички "фајнл тач". Исто ко лани

Не дека и Макс е нешто поискусен за такви работе но барем е тренер 7-8 години, а не скаут :)

Уомо ди мерда :)

Марли не го споредувај тој посран играчки кадар на Милан од лани, послаб од оној што Анчелоти го имаше кога заврши 5ти, со овој моментален Интер. :)
Чим вие лани со тој тим и '' скаут '' се надевавте на титула при негатива од 8 поени во овој период со ист број на мечеви и загубени двата меѓусебни дуела со 6 примени голови и 0 дадени, ондак ваљда ќе сватиш која основа ја имаат фановите на Интер да се надеваат на титула оваа сезона.

Долго е првенството, ништо не се знае, до вчера далеку за мене беше и влезот на Интер у трка за титула, а еве у средина на Јануари и тоа стана реалност, ах крофно крофно ...

п.с. Да не го ширам мада песимизмов ја и тука, се имам изјаснето за тоа колку ќе биде тешко сезонава да се дојде до титулата, т.е. и реков, тоа за мене чудо ќе е, нешто слично ко и успехот од лани на Интер, кога такоџе реков чудо само ќе им донесе титула у Серија А по победата на Рома против Лацио ( меч кој го гледав ко једини каде Рома до крај ке може да загуби бодови ) али ете, се деси Пацини. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom