Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
^ Aбе пингвини паѓаат во несвест, вие барате креативност. Оди ти биди креативен на ладново:pos2:
IOsonoINTERISTA ги најави пингвините уште одамна, ама не читате вие, кој ви е крив... ние знаевме дека зимата ќе биде долга за нас :)

IOsonoINTERISTA ги најави пингвините уште одамна, ама не читате вие, кој ви е крив... ние знаевме дека зимата ќе биде долга за нас :)

Покрај 300 реални фанови на Интер и еден Кире Интер шо рече ке зиаме се пак - ти као навивач на Билан односно Јубе - Чив пост прв би читал ? :D

Ова многу познато ми звучи.Колку пати само ние лани кажавме нешто слично ама сепак дупењето продолжи од ваша страна.Нека ви биде долга зимата никогаш да не ви заврши ви посакувам од се срце, ама кога можам ке заебавам и вие така правевте нели?Лани сеир си теравте на темава а исто и кај нас на фан клуб-спиевте таму..повеќе пишувавте на нашта тема отколку на вашата.Епа сега се сменија работата и неможам да сватам како не ти е јасно тоа што го правам јас и се смееш на тоа кога јас само го правам она кое ви беше хоби вас минатата година..

Ја знаеш онаа "да му умре козата на комшијата ''

Епа после ке дое Пејо и ке рече ние сме имале комплекс од нив и јубентините :]

пс: тоа со температурате е /Smizla glas4e - Сооооооооууууууууу Оооооооооооооолд :]

ама ја и ти изглеа ич не се разбираме... :D

Јас само ти реков дека секоја од тие ““/Smizla glas4e ’’- фори, беше измислена на вас прво (на времето кога Интер се мачеше). Тоа што ти мислиш дека светов почна со Интер пред 5 години, а цело патење предходно се избришало е друг муабет.

Можеш да приметиш од дискусииве која возрасна група се пичкара овде.... Углавном се деца што гледаат фудбал последниве 6години, од кои вашите се најсмешни пошто старата ера на Интер не ја ни знаат... тие што ја знаат мерат пред да испалат нешто глупо.

Иначе, бар за мене можеш да приметш дека ни се ситам ни замарам, ни сум ЧобанМакедонија, ни Чомбе/Јунајтед грл( :) легенда) ни сум пишал некад “- 10 и -`13’’.

Ја од Интер “комплекси’’( на зборов му го ебавме значењето овде) не можам никад да имам. Ја сум му се изнагледал на Интер во други времиња...стварно мислиш дека Георгатос, Хакан Шукур, Карагунис и Емре можат некого да напатат. :icon_lol:

Ај коа ќе дојдат они први(сеа за сеа not likely) ќе бидaт покреативни, таман сеа идат паузата и празниците така да ќе имаат доста време за размислување како и кога ќе биде правиот момент за враќање и нормално да измислат некоја нова фора. :icon_lol:

ама ја и ти изглеа ич не се разбираме... :D

Јас само ти реков дека секоја од тие ““/Smizla glas4e ’’- фори, беше измислена на вас прво (на времето кога Интер се мачеше). Тоа што ти мислиш дека светов почна со Интер пред 5 години, а цело патење предходно се избришало е друг муабет.

Можеш да приметиш од дискусииве која возрасна група се пичкара овде.... Углавном се деца што гледаат фудбал последниве 6години, од кои вашите се најсмешни пошто старата ера на Интер не ја ни знаат... тие што ја знаат мерат пред да испалат нешто глупо.

Иначе, бар за мене можеш да приметш дека ни се ситам ни замарам, ни сум ЧобанМакедонија, ни Чомбе/Јунајтед грл( :) легенда) ни сум пишал некад “- 10 и -`13’’.

Ја од Интер “комплекси’’( на зборов му го ебавме значењето овде) не можам никад да имам. Ја сум му се изнагледал на Интер во други времиња...стварно мислиш дека Георгатос, Хакан Шукур, Карагунис и Емре можат некого да напатат. :icon_lol:

Ја не реков дека имаш комплекси :D

Реков дека ке евентуално ке доеш и ке речеш дека другите од твојот фан клуб (Стара гарда така ? хахах) немаат ...

А иначе од мучењата со Емре и Георгатос , не веруем некој од наш фан клуб да не ги глеал тие срања ....Ок , бар 90% ги глеале т.д ... :D

--- надополнето ---

Ова многу познато ми звучи.Колку пати само ние лани кажавме нешто слично ама сепак дупењето продолжи од ваша страна.Нека ви биде долга зимата никогаш да не ви заврши ви посакувам од се срце, ама кога можам ке заебавам и вие така правевте нели?Лани сеир си теравте на темава а исто и кај нас на фан клуб-спиевте таму..повеќе пишувавте на нашта тема отколку на вашата.Епа сега се сменија работата и неможам да сватам како не ти е јасно тоа што го правам јас и се смееш на тоа кога јас само го правам она кое ви беше хоби вас минатата година..

Ние ве дупевме дека правите Ајвар на трибини

Ти не "дупиш" пошто ни се повредил играч ?

Дополнително -

Ти не дупиш со -13 старата фора а Јувентус не е ПРВ !

Е ај сеа ? :D

Или ти си за сите против интер што се ? Као вечина членови од твојот фан клуб ? хууууууухууууу

Боже, овие фановиве на Интер ко Мурињо се - тактичари у психолошки аспект.
Кај се задњи што се вика, кај избегунуваат дупење...па уште ги дупат другите фанови : )

Опасна игра играат. :D

Ако не се лажам ради нас се пласиравте во Лига Европа, вие на нас ремет ќе ни удирате, кажете фала бе :) Шала на страна, ремет на крај од сезонава кога вие ќе бидете први а ние 6ти, океј? :)

Епа деко те замолувам јавно да го најдеш мојот пост за температурите :pos::pos::pos: па ке правиме муабет тогаш за тоа.Тоа е фората на некој од фан клуб милан.Според која и во јувентус се мрзне пошто на -6 сме хахаха, така да немам врска јас со тој муабет.Не си терав сеир со повредата на снајдер а изгледа и дека нема повреда ама се пуштив на фан клуб интер зашто ме интересираа коментарите за бенитез зверот зашто баш ме потсеќа на времето на ферара кога беше во јуве и си викам ми фалат такви постовии.И најсикрено да се изнасмејам и јас сега, тоа беше фората.И твојот пост искрено ептен ми падна у очи и така искоментиурав овде и го споделив со другите.Стварно ме изнасмеја и неможев да одолеам...Нема врска со снајдер и дека ве дупам за повреди туку едноставно смешно ми падна ептен твојот пост.Иначе тоа за ајварот на трибини хахаххаха :pos2: е тоа беа времиња барем ако не друго зимница си направија нашите на стадион хахаха тоа се вика рационално искористено време.И го гледаш омилениот тим и домачи обавези си исполнуваш хахаххахаха

--- надополнето ---

Ако не се лажам ради нас се пласиравте во Лига Европа, вие на нас ремет ќе ни удирате, кажете фала бе :) Шала на страна, ремет на крај од сезонава кога вие ќе бидете први а ние 6ти, океј? :)

Нема ремет од моја страна тогаш искрено ке чекам честитки само доколку се случи такво нешто еве ти давам збор :pos2:.Ама не верувам вие 6ти да завршите ке го избрка морати бенитез или че се опрајте.Јуве лани имаше проблеми и со составот и со тренерот вие имате добар состав само бенитез не ви ваља таму.Џабе убаво кафе си направил ако на крај сол наместо шеќер му стаиш џабе работа.. :toe: најголем кикс на морати е бенитез што го доведе.Кога ке помислам само дека и во јуве се споменуваше дека ке дојде а јас и го одобрував тоа хахахха

Камо среќа и тоа да не беше доволно...
Искрено померак ќе ми беше да не обезбедевме место во ЛЕ, вака испадна попонижувачки:toe:

Грешко го заборави. Него најмногу го сакаат.

И не знам вие како сакате Миланезите сега да почнат сериозно да се заебаваат со Интер, клуб кој ни ги даде Пирло и Сидорф во размена за Коко и Џулијдјкфтро. Плус и годинава ни го донесоа најголемото засилување. Мислам стварно нема смисла

Грешко го заборави. Него најмногу го сакаат.

И не знам вие како сакате Миланезите сега да почнат сериозно да се заебаваат со Интер, клуб кој ни ги даде Пирло и Сидорф во размена за Коко и Џулијдјкфтро. Плус и годинава ни го донесоа најголемото засилување. Мислам стварно нема смисла

Пошо мислиш дека си вицкаст :)

Ондак ФАЛА до Јувентус што го увезоа во Италија !

пс:Најголемото засилување :tv:

Ко татко ми да го читам онака ..... Интер нема шанса да освои зашто Милан го има Ибра ...Не зашто пола екипа на Интер е повредена и зашто ради глупата крофна со глупи замени играа нерешено со Бреша,Лече,Болоња,Рома и Јубе - Изгубија од КИЕВО , Лацио и Билан и се на се годинава имаат повеќе примени голови/порази/срања по првите 10 кола отколку ЦЕЛА прошла година.

ДА , ИБРА е разликата ..........

NOT !

Пошо мислиш дека си вицкаст :)

Ондак ФАЛА до Јувентус што го увезоа во Италија !

пс:Најголемото засилување :tv:

Ко татко ми да го читам онака ..... Интер нема шанса да освои зашто Милан го има Ибра ...Не зашто пола екипа на Интер е повредена и зашто ради глупата крофна со глупи замени играа нерешено со Бреша,Лече,Болоња,Рома и Јубе - Изгубија од КИЕВО , Лацио и Билан и се на се годинава имаат повеќе примени голови/порази/срања по првите 10 кола отколку ЦЕЛА прошла година.

ДА , ИБРА е разликата ..........

NOT !
Не дека сакам да се мешам ама мислам дека дечкото мислеше токму на крофната, како што го нарекувате вашиот ценет тренер.

Не дека сакам да се мешам ама мислам дека дечкото мислеше токму на крофната, како што го нарекувате вашиот ценет тренер.

Ако мислел на Крофната - Се ИЗВИНУВАМ

Ја си се надоврзав ... :]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom