Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Од утре ќе бидиш I sono Milansta

--- надополнето ---

Утре ќе биде јако кога Киево ќе тепат 2:1 И ете го Бенитез ќе кажит дека не биле свежи од наптреварот со Милан биле преморени и се држеле за Лига на Шампиони

Од утре ќе бидиш I sono Milansta

--- надополнето ---

Утре ќе биде јако кога Киево ќе тепат 2:1 И ете го Бенитез ќе кажит дека не биле свежи од наптреварот со Милан биле преморени и се држеле за Лига на Шампиони
И тоа е нешто. Додека не навлечеш хејтер на форум, не си напраил ништо :pos:

Еее Замисли Својот да ве мава ејј и плус он шутираше пенал ц ц ц ц барем да му го даеше на Робињо он да не го шутираше

A замисли да имаш блага ментална ретардација а да не знаеш :pos:

A замисли да имаш блага ментална ретардација а да не знаеш :pos:

А замисли после секој натпревар од Интер последниве 5 кола да пиеш диазепам и после се бара керивица во Бенитез:pos::pos::pos:

Me заеба, признавам ...
Али поентава со 100ве јузери никако не можам да ти ја сватам, не за друго, сам 1 тон кал си фрлаш на себе, ко да си бил у пештера некоја последниве неколку години и воала, конечно, хиууу, видов бел ден и ја. :) Зашто не се угледаш на одредени фаци тука, што навиваат за Милан и си тераат своја приказна без да се замараат со остала багра, ке истераат стандард сеир кога ке има простор за такво нешто и тоа е тоа.

Штета што ask10o0o0o0oo не е интераш, добра дискусија ќе паднеше тука.

СМЕИ, СМЕИ, СМЕИИИИИИИИИИИИ!!!!!! :pos: :pos: :pos:

Последните 2-3 страни се цирукус :):)

Кај му текнало бе...Syn1?? хахахахахаххаха!!

И коментарот на Syn
... :pos2:

Неам зборови стварно...

Me заеба, признавам ...
Али поентава со 100ве јузери никако не можам да ти ја сватам, не за друго, сам 1 тон кал си фрлаш на себе, ко да си бил у пештера некоја последниве неколку години и воала, конечно, хиууу, видов бел ден и ја. :) Зашто не се угледаш на одредени фаци тука, што навиваат за Милан и си тераат своја приказна без да се замараат со остала багра, ке истераат стандард сеир кога ке има простор за такво нешто и тоа е тоа.

Поентата е да ве поминеме во анкетата (ваљда) :pos:

--- надополнето ---

Овој гарант преживеал абортус...

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Едит: Сега имаме и копија на Деко
http://forum.kajgana.com/showthread.php?45071-%D0%A4%D0%B0%D0%BD-%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD&p=3905222&viewfull=1#post3905222

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom